Skocz do zawartości

Polskie Wyszukiwarki nie indeskują

AdamAGP

Rekomendowane odpowiedzi

W źródle aliasu są wszystkie słowa kluczowe i nazwa

Tylko ze google olewa meta wiec po czym ma ciebie indexowac jak masz 0 tresci ?

Albo zadajesz pytania, dostajesz odpowiedzi i ja przyjmujesz do wiadomosci albo nie pytaj bo my doradzamy a ty swoje robisz, wiesz lepiej i dalej sie trzymasz gownianego alisau ktory sie nie nadaje do niczego.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Tylko że google olewa meta wiec po czym ma ciebie indexowac jak masz 0 tresci ?

To w takim razie dlaczego indeksuje mnie po frazie, która jest tylko w słowach kluczowych? Chyba, że z jakichś słów kluczowych, które wpisałem przy dodawaniu do katalogu?

A domene mam już, org.

• 2 tygodnie później...
Tylko ze google olewa meta wiec po czym ma ciebie indexowac jak masz 0 tresci ?

To może lepiej nie wpisywać słów kluczowych, bo jak czytam to mogą więcej zaszkodzić niż pomóc?

Gdzieś czytałem, że PR zmienia się czasem co kwartał. Rzeczywiście to tak długo trwa?

• 4 tygodnie później...

To był mój pierwszy post na tym forum i wracam do niego:P:P:)

Często się mówi, że Google jest powolne, w rzeczywistości jest błyskawiczne w porównaniu do innych. Bo poza tymi opartymi na google wyszukiwarkami, inne mnie jeszcze nie zindeksowały. Tzn jedną stronę mam na starej domenie, która jest w indeksach, ale na niektóre frazy, gdzieś tam podstrony latają itp. Na szczęście mało kto z nich korzysta, a googlę zasługuje na swoją pozycję na polskim rynku. Chodź w sumie yahoo jest szybsze, ale nie ma polskiego.

Netsprint ma swój katalog, onet ma swój katalog.

Dodasz do tych katalogów, będziesz w indeksie, chociaż onet mi zaindeksował i bez tego, ale na ~50 miejscu na dość łatwą frazę.

Onet dodaje za darmo do katalogu chodź redaktor zmienił mi opis i zrobił w nim błąd :D

Zawsze tam piszą przy tych katalogach, że wpis nie daje żadnej gwarancji na zindeksowanie, czy coś.

W linkach zindeksowanych przez Yahoo pojawiają mi się też wyniki wyszukiwani katalogu Onet, zawierają w prawdzie jakiś wyraz gdzieś tam z opisu czy skądś, ale tematycznie w ogóle nie dotyczą serwisu, ale link to link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności