Skocz do zawartości

Strona gospodarstwa agroturystycznego

norbas97

Rekomendowane odpowiedzi

https://comebackx.cba.pl/aagroturystyka/

Prototyp strony głównej zrobiony w Elementorze. Premiera finalnej wersji  na docelowej domenie zaplanowana jest w połowie lutego '19 więc jest jeszcze trochę czasu, by przy tym podłubać. Wszelkie uwagi, sugestie i napomnienia mile widziane.

Hej,

Przede wszystkim postaw to na osobnej domenie. Koszt to ok. 50zł rocznie, a będzie znacznie lepiej niż na cba.pl. Stronę w budowie warto zabezpieczyć hasłem - np. w htaccess. Ewentualnie daj noindex w meta robots. Nie ma sensu indeksować treści w domenie cba.pl

Sama strona ładna. Wywaliłbym link do G+ - serwis będzie zaraz zamknięty. Przydałyby się marginesy przy treści w wersji mobilnej.

1 godzinę temu, yacysh napisał:

Przydałyby się marginesy przy treści w wersji mobilnej.

Dodałem 15px i jest lepiej. Docelowo ta strona będzie na normalnej domenie, na cba mam tylko taki warsztacik, gdzie sobie testuję różne rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności