Skocz do zawartości

PR UPDATEEEEEEE !!!

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie poki co nic nie widac. skad wiecie ktore datacentra przeprowadzily zmiany?

edit

ehh nie jest dobrze. to narzedzie z SEOChat pokazuje ze mam spadek z 2 do 0 PR, a na drugiej stronie wzrost z 3 do 4 podczas gdy spodziewalem sie 5 ;).

juz wiem, domyslilem sie co widac po moim edytowaniu posta.

skoro juz pisze nowego posta. troche dziwny ten update. w ostatnich 2 miesiacach dostalem conajmniej kilkaset linkow ze stron o PR 3,4,5, a mimo to zejdzie mi do zera :/

Gość Anonymous
Cos strasznie wolno inne DC przejmuja dane o nowym PR.

a zauważyłeś, że jedno datacenter się cofnęło?

miało już aktualne pr, a wróciło do tego sprzed kilku dni.

Pamiętacie, kiedyś w początkach działania "DNS" pewien koleś wprowadzał dane do serwera i ten rozsyłał dalej - lustrzane dns, secondary - no i wiecie co się stało ? Koleś się powalił no i poszły śmieci.. że tak powiem na około 12 h uziemił internet ;) (kilka lat temu).. myślicie, że Panowie od google za szybko napisali:

RUN

[*]

I dali enter ? :-)

* - run w basiq odpalało program. Mówię o Commodore C-64 ;D

Ja np. zauwazylem ze jedna moja www ma update PR na 4 DC a inne na tylko 2 DC. Strasznie dziwny ten update i od kilku godzin stoi w miejscu, tzn nie ma nowych DC. BTW. BL tez mi sie zaktualizowaly.

Cos strasznie wolno inne DC przejmuja dane o nowym PR.

a zauważyłeś, że jedno datacenter się cofnęło?

miało już aktualne pr, a wróciło do tego sprzed kilku dni.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności