Skocz do zawartości

PR UPDATEEEEEEE !!!

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A czy moze być tak że niektore strony mają niezaktualizowany update na zadnym DC?

Goole zawsze aktualizuje jedna DC i jak update jest OK to klonuje dane na inne serwery. Ta synchronizacja serwerow troche trwa, ale zawsze po 24h wszystkie DC mialy te same dane. PR update byl juz chyba grubo po 24h.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Przez jakiś czas myślałem, że to poważne forum, ale dzisiejsze wywody na temat kolejnego update PR którego nie ma naprawdę totalnie mnie osłabiły. Strony, o których piszecie w dalszym ciągu mają PR taki jak wcześniej. Skąd macie narzędzia to wyliczania PR poza oficjalnym ze stron Google?

Przez jakiś czas myślałem, że to poważne forum, ale dzisiejsze wywody na temat kolejnego update PR którego nie ma naprawdę totalnie mnie osłabiły. Strony, o których piszecie w dalszym ciągu mają PR taki jak wcześniej. Skąd macie narzędzia to wyliczania PR poza oficjalnym ze stron Google?

Słuchaj, nie przejmuj się po prostu się wszystkim coś uroiło ;) szampan za mocny.

...

RUN

[*]

I dali enter ? :-)

* - run w basiq odpalało program. Mówię o Commodore C-64 ;D

..hmmm... raczej "dali" Return, a nie enter, jezeli chodzi o C-64. ;)

W takim razie chyba wiesz o Google duzo wiecej niz reszta nas na forum, wiec moze bys sie podzieli informacjami w jaki sposob jest robiony update PR. :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności