Skocz do zawartości

PR UPDATEEEEEEE !!!

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja tam nie wiem w takim razie dlaczego się tak podniecacie tym PR. To ze byly skoki duze czasem (0 do 4) to przeciez jak twierdzicie nie ma to znaczenia dla wynikow, ze google juz bardzo malo sugeruje sie pr zwlaszcza tym toolbarowym

Jak polacy zaczynaja grac w pilke to tez sie wszyscy podniecaja chociaz wiedza ze i tak daleko nie zajdziemy ale sam mecz to wielka chwila...

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Ja tam nie wiem w takim razie dlaczego się tak podniecacie tym PR. To ze byly skoki duze czasem (0 do 4) to przeciez jak twierdzicie nie ma to znaczenia dla wynikow, ze google juz bardzo malo sugeruje sie pr zwlaszcza tym toolbarowym

Czym większy PR tym większe szanse na wymiane linkami z dobrym serwisem. A pozatym googlebot częściej odwiedza strony z wysokim PR co pewnie owocuje dokładniejszą indexacją.

Czym większy PR tym większe szanse na wymiane linkami z dobrym serwisem. A pozatym googlebot częściej odwiedza strony z wysokim PR co pewnie owocuje dokładniejszą indexacją.

humm..., zrobilem testa, o ktorym i tak sie kiedys dowiecie..., i co widze: podlinkowalem subdomene do serwisu, na chwile by tylko raz wpadl tam robot. wpadl i linka ucialem. Jaki efekt? od tamtego czasu, gdzies od miesiaca nie ma dnia by googlebot nie zajrzal tam min. te 300 razy.

Co do PR to z 0 otrzymalem 4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności