Skocz do zawartości

www.josemarti.waw.pl

WZS

Rekomendowane odpowiedzi

Aż mnie ściskało, gdy musiałem patrzeć na stronę mojego liceum. Zwłaszcza że mam do niej link w portfolio.

Dlatego tez zaoferowałem się na przygotowanie nowej wersji tejże strony, i właśnie chciałem prosić o ocenę efektów mojej pracy...

Grafikę w PSD przygotował kolega, ja ją pociąłem do xHTML'a i CSS'a, a także podpiąłem pod swój autorski CMS.

Poki co do zrobienia jest duża część contentu, lekki retusz TOPu (nie podobają mi się tam graficzne napisy) jak i troszkę ładniejsze formatowanie kilku elementów strony- min. listy newsów.

A jak Wam się podoba? Bardziej jak i mniej konstruktywne uwagi oczywiście mile widziane :)

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Gdzie sie podzial dol strony?

Szara i nudnawa kolorystyka.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

belka "aktualnosci ..." troche słaba.

Czcionka za mała w tekscie

XXII Liceum Ogólnokształcące im. Jose Marti - zlewa się z tłem

od obecnej ( https://www.josemarti.waw.pl/ ) ladniejsza ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności