Skocz do zawartości

Częsciowe AMP na stronie sklepu

Pysio

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad wprowadzeniem technologi amp do sklepu. W teorii przyśpieszyłoby mi ładowanie. Mam całkiem spory ruch na mobilkach zwłaszcza na rynkach zagranicznych. Problem ma tyko ze stronami produktów konfigurowalnych. Tam niestety nie mógłbym zaimplementować AMP. Czy ktoś się orientuje jak wygląda możliwość oraz efekty przy wdrożeniu AMP tylko w części serwisu. Wdrożyłbym AMP tylko na stronach statycznych.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

sprzedaje na sporej liczbie kanałów. Koniec końców interesuje mnie aby klient kupił. Tutaj szukam odpowiedzi na pytanie jak G zareaguje na "połowicznie" przeniesiony sklep na AMP. Czy nie spadną pozycje? Większość stron w organicu byłaby przeniesiona na AMP jako strony kategorii i produktów "statycznych". Testowanie na tak dużym żywym organizmie nie wchodzi w grę w moim przypadku a może ktoś robił takie testy na mniejsza skalę.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności