Skocz do zawartości

Yoast - problem ? czy nowa wersja ?

Maveric

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, zostałem zmuszony do założenia wątku bo coś mi Yoast plata figle, postawiłem nową domenę, oczywiście wordpress, zainstalowałem Yoast i... w ustawieniach nie ma już opcji "Strony z zaawansowanymi ustawieniami" tylko "Bezpieczeństwo: brak zaawansowanych ustawień dla autorów" - i opcja włącz i wyłącz. Biorę na wyłącz w nadziei, że pojawią ustawienia zaawansowane a tu zonk... nic się nie dzieje. Spotkał się ktoś z czymś takim ?

11kh7qv.jpg

Nie korzystam z najnowszych wersji, ale może jest tam opcja domyślnych ustawień, a dopiero później odblokuje więcej zakładek - czasem tak mam i działa

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności