Skocz do zawartości

Jest szansa na odzyskanie konta Google Adsense?

Zombie2

Rekomendowane odpowiedzi

Zombie2 a czytałeś regulamin adsense ?? oczywiście pytam o czytanie ze zrozumieniem. Jeżeli masz z tym problemy to od razu Ci wyjaśnie że z tego programu można wylecieć praktycznie bez żadnego wyraźnego powodu bo na to wyraziłeś zgode akceptując regulamin.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja robiłem wszystko zgodnie z regulaminem i dostałem bana.Czy w tym Google robią jakieś losowanie kto odpada w tym tygodniu czy co?Dobrze chociaż że zbanowali mnie jak miałem 30$ na koncie a nie 300$ bo wtedy bym nie zdzierżył.Stratę 90 zł jeszcze jakoś przeżyję.

"Żal, Żal za dziewczynę..." - ups, to nie ta impreza...

Czy TY rozumiesz to co napisałeś?

To co robi Google (wg twojej opinii) to samobójstwo!!

Kto o zdrowym rozumie pozbywałby się porządnych, uczciwych wydawców posiadających ciekawe treści www?

chcesz byc bezpieczny z A$ ?

1. jesli wstawiasz reklame na jakas ttrone pisz do google czy wsio jest ok.

2. co miesiac wysylaj maila z prosba o weryfikacje klikow gdyz zauwazyles dosc dziwna ilosc klikow.

- masz 80% szans ze dostaniesz - pare $ i bedziesz mial bezpieczne konto

w 20% mozesz dostac bana za ...? :]

"Hej, hej, hej sokoły!!!...." - ale neron już nie pije!!!

Zombie2, troche dziwne zaczac z adsense i w ciagu 2 tygodni uklepac 30$ :)

To, że ktoś do tej pory nie korzystał z AdSense nie oznacza że nie jest właścicielem anglojęzycznego serwisu z 5000tyś UU dziennie o tematyce biznesowej. A tutaj "uklepać" można i $300 dziennie.

jesli wstawiasz reklame na jakas ttrone pisz do google czy wsio jest ok.

NIc Ci to nie da, nie pomogą Ci. W Google nie istnieje już coś takiego jak audyt strony.

Oto odpowiedz z Googla jaką dostałem bodajże w ostatni poniedziałek:

W odpowiedzi na Państwa pytanie pragniemy Państwa poinformować, iż w ramach programu AdSense nie prowadzimy działalności opartej na zasadzie audytu.

Jedynym wyznacznikiem, który pozwala orzec, czy dana strona jest zgodna z programem Google AdSense jest nasza polityka programowa.

Pragniemy Państwa zapewnić, iż dopóki nie dojdzie do złamania naszego regulaminu Państwa konto pozostaje aktywne.

pozdr.

NIc Ci to nie da, nie pomogą Ci. W Google nie istnieje coś takiego jak audyt strony.

ha ha ha wycwanili się :D Musieli mieć już dosyć kretyńskich maili "sprawdźcie mi stronę", że zrobili sobie szablon na to :)

hej!

Właśnie okazało się, ze moje konto adsense jest nieaktywne (nie istnieje o podanym loginie) czy może to być spowodowane tym iż wyrzucono z indeksu google stronę na której wyświetlałem rekalmy? Sytuacja jest o tyle dziwna, że w przeciągu kilku dni powinienem dostać pierwszą wpłatę! Da się odzyskać to konto?!

Proszę o konkretne odpowiedzi

dodam, że reklamy są nadal wyświetlane a komunikat jaki dostaję podczas logowania:

No AdSense Account

An AdSense account does not exist for this login, as you have not yet completed an application.

Apply for an AdSense account.

Go to AdWords home.

Organizujesz wesele? Zobacz na Zespół muzyczny RYTM na wesela. Naprawdę fajny zespół muzyczny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności