Skocz do zawartości

jak to sie dzieje?

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

itam mam str z pr4 i wedlug kilku przepowiadaczy pr na tej samej stronie z www po update bedzie 4 natomiast bez www bedzie 5.W dodatku BL z www=560 a bez www= 7 tys.Dlaczego?Skoro wszystkie linki jakie kupywalem prosilem umiesic z www.Co moge zrobic?Nastawic przekierowanie w .htacces na www?

tak zrob przekierowanie

a jesli kupowale to nie patrzyles jak linki sie wyswietlaja ??? to jak żes to zrobil :)

odnosnie przepowiadaczy hihihi lepiej sie nie wypowiadam

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

ok wstawie tylko moze ktos powiedziec czy dobrze?

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mojastrona.pl$

RewriteRule ^(.*)$ https://www.mojastrona.pl/ [R=301,L]

powienien to wstawic do .htacces zgadza sie

Filtrem za duplicate?Nie wie byc moze ale tak naprawde nie wiem o co chodzi

Powiem tak nie mam ustawionego przekierowania w .htacces wszystkie linki ktore kupilem sa wstawione z www

w msn z www mam ok 7 tys BL

bez www: 7060

w google site: tez mam troche wiecej bez www

Nie znam sie na tym wiec pisze w dziale dla poczatkujacy mam zrobic w .htacces przeikierowanie na www ?Jak bedzie dla mojej stron najlepiej?

LOL?

Masz tyle BL i jeszcze nie masz przekierowania?

Pewnie juz oberwałeś kilka razy filtrem za duplicate i nawet o tym niewiesz.

LOL

Nie sadze zeby ta sama strone z www i bez www google uznalo za duplicate content. Chyba juz sobie z tym radzi. Niemniej jednak zawsze lepiej trzymac sie jednego adresu a z drugiego zrobic przekierowanie.

I tu się mylisz. Dla G to są dwa różne adresy.

Pokaz mi adres na ktorym pod www jest inny content niz na tym bez www. Wiekszosc serwisow prezentuje taka sama tresc zarowno pod www jak i bez. Kiedys dla googla to byl problem, ale podobno ostatnio troche zmadrzal :rotfl: i traktuje ten problem juz nieco laskawiej.

dla google to sa rózne adresy, ale doskonale uwzględnia to ,że moga być roznowazne i nei jest juzpotrzebne przekierowanie 301

jestem tego pewien, że nie ma za to duplicate content

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności