Skocz do zawartości

[STARTUP] pullnedit.com - narzędzie dla osób zajmujących się edycją tekstów na stronach

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Chciałbym podzielić się z Wami narzędziem, które stworzyłem podczas pracy nad stronami, nad którymi pracuję :) Otóż było mi potrzebne coś czym mogę pobrać tekst ze strony, przekazać go tłumaczowi i otrzymać uporządowany plik z tłumaczeniami. Więc zrobiłem:

https://pullnedit.com

Oczywiście postanowiłem na tym w jakiś sposób zarobić, czy wyjdzie to się okaże. Jeśli ktoś z użytkowników PiO chciałby poużywać coś więcej nie triala to stworzę specjalny pakiet tylko dla nas :)

Zapraszam do korzystania!

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności