Skocz do zawartości

Witam serdecznie wszystkich użytkowników :)

Mariu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej nazywam się Mariusz od dziecka lubiłem konfigurować/instalować strony internetowe a to znajomy mnie o coś poprosił a to byłem na którymś forum Adminem.

I to było takie moje hobby ale w pewnym dniu zastanowiłem się co wpływa na to dlaczego moja strona jest tak daleko w wyszukiwaniach google a inne są wyżej ?

No i coś tam próbowałem aż odkryłem seo by yoast w wordpressie to było dla mnie wybawienie :D Zacząłem trochę więcej kumać

Zawsze gdzieś temat seo mi się przewijał ale nie mogłem znaleźć strony z odpowiednią wiedzą... nigdzie nie mogłem znaleźć konkretów.

Aż parę dni temu natknąłem się na te wspaniałe forum które ma multum wiedzy odnośnie SEO dosłownie. Teraz będę rozwijał swoją wiedzę w tym zakresie.

Bardzo miło mi was poznać i do usłyszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności