Skocz do zawartości

Wtyczka SEO Wordpress

Seo_Cymes

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Mam pytanie - którą wtyczkę SEO polecacie do Wordpressa. Większość poleca Yoast, ale spotkałem się z opiniami, że SEO Framework jest szybsza i lepsza. Co sądzicie?

Profesjonalny sklep SEO dla agencji, freelancerów i przedsiębiorców.

Aktywne instalacje:

Yoast 5+ milionów

SEO Framework 80 000+

Chyba nie trzeba komentować? :-) Co komu pasuje, ale IMO Yoast jest mocno rozwijany i jest bardzo popularny.

Jak ktoś się zna zoptymalizuje stronę i bez wtyczek. A jak ktoś się nie zna, wtyczki mu nie pomogą ;-) 

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Yoast sobie u niektórych nagrabił za zeszłorocznego buga który spowodował u wielu osób spadki (jeśli dobrze kojarzę bug polegał na nadpisaniu ustawień użytkownika innymi przy aktualizacji). W gruncie rzeczy używaj tego co jest dla Ciebie wygodniejsze, kluczem nie tylko w seo jest zrozumienie co dokładnie robisz i najlepiej robienie tego w sposób efektywny, sprawny i wygodny. Z tego powodu preferuję seo framework, yoast to dla mnie zbyt przerośnięta i przesadnie promowana przez blogerów powtarzających jeden za drugim kobyła.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

No tak, trzeba po prostu przetestować. Dotychczas  korzystałem wyłącznie z Yoasta i All in One SEO Pack. Ki;lka stronek ogarnę SEO Framework i wspomnianym SEOPress. Zobaczymy, co będzie bardziej pomocne w danej sytuacji :)

Profesjonalny sklep SEO dla agencji, freelancerów i przedsiębiorców.

Tak naprawdę każda z tych wtyczek to tylko pomoc do codziennej pracy. Wybierz, tak jak koledzy radzą to co Ci najbardziej odpowiada i z czym Ci się komfortowo pracuje. Większy wpływ na Twój sukces ma Twoja wiedza i doświadczenie, a nie jedna wtyczka zamiast drugiej, tym bardziej że korzystanie z nich jest też uzależnione od wiedzy którą się posiada np. osoba dopiero zaczynająca nie będzie zwracała większej wagi na to jakie taksonomie się indeksują, gdzie chce wstawić canonicale itd.

Zobacz jak samodzielnie stworzyć stronę internetową: https://stworzycstrone.pl/

• 3 miesiące temu...

Witam, Siedzę od godziny i szukam prostej wtyczki do Wordpresa. Mam dwie strony (pages) i 20 kategorii. Chciałbym żeby klikając na stronę: "urządzenia" wyswietliły się 15 zaznaczonych kategorii a klikajac na stronę  "aparatura" wyświetliło się tylko 5 kategorii. zna ktoś taką wtyczkę???

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności