Skocz do zawartości

nazwa.pl problem

kwapa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na początek przepraszam za moje lamerstwo ale nie jestem jakims tam webmasterem...

Posiadam domenę w nazwa.pl www.skorzecin.info, stronka znajduje sie na serwerze neostrada.

w index.html mam:

<title>Skorzęcin domki do wynajęcia skorzecin do wynajecia wakacje noclegi kamping pokoje</title>

a jak odpalam stronkę i zrobie pokaż źródło to mam:

<title>skorzecin.info</title>

i takich chec mam więcej bo jak wpisze w googlach skorzecin.info to faktycznie znajduje strone ale w opisie napisane jest Przegladarka nie obsługuje ramek...

Jak się tego pozbyć?

Z góry dziekuję.

Zrobiłem tak jak zaproponowałeś i dalej kiszka...

tzn. jak wpisze bezpośredni adres strony www.skorzecin.neostrada.pl to na górze przegladarki wyświetla sie Skorzęcin domki do wynajęcia, a jak wchodze przez skorzecin.info to dalej to samo co było :/

lub najlepiej zrob sobie strone bez ramek

Nie wiem czy moja strona ma jakies ramki... Moze to śmieszne ale zrobilem ja w programie dreamwever za pomoca warstw... żadnych ramek nie dawałem.

Pozdrawiam.

kwapa, nie masz na stronie ramek. Problem jest w tym, że w nazwa.pl dla domeny musiałeś dać przekierowanie(alias) do konta na neostradzie. Nie wiem czy na neo można podpiąć domenę ale pewnie nie. Kup gdzieś tanie konto(forall.pl, i5.pl, tmbnet.pl) i podepnij domenę, wtedy będzie wszystko git.

TBnet.pl - strony internetowe i pozycjonowanie Olsztyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności