Skocz do zawartości

Cześć Wam!

GośkaSamośka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Jestem początkująca, ale i zdeterminowana. Chcę przejąć pozycjonowanie strony mojego Chłopaka od firmy pozycjonującej. Z kilku względów, a jednym z nich jest względ wewnętrzny Wiolki Walaszczyk "a kto mi zabroni?" :D Żart taki, za dużo stand up'u oglądam ostatnio.

Także chciałam się przywitać na początku mojej drogi. Mam nadzieję, że znajdę tu trochę wsparcia / cennych wskazówek, ale liczę też, że tu będzie mi dane pomóc komuś w ten sam sposób jak ktoś pomógł mi.

Szykuje się dłuższa przygoda, także podwijam rękawy i biorę się do pracy.

Pozdrawiam serdecznie!

Gosia 

27 minut temu, GośkaSamośka napisał:

Chcę przejąć pozycjonowanie strony mojego Chłopaka od firmy pozycjonującej. Z kilku względów, a jednym z nich jest względ wewnętrzny Wiolki Walaszczyk "a kto mi zabroni?" :

Tomasz Gollob (sportowiec, żużlowiec) został poproszony o pomoc dla młodego zawodnika, chodziło o poprawę techniki startów. Tomek odpowiedział, że pomoże mu wtedy, gdy sam spróbuję tysiąc razy.

Trzymam kciuki i życzę Ci powodzenia!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności