Skocz do zawartości

Problem z indekcjacją forum

Yakooby

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, otóż od jakiegoś czasu, a dokładnie od listopada, moje forum przestało być indeksowane. 

Google Search Console wypluło mi tag noindex w kodzie strony. Problem w tym, że przeszukałem dziesiątki  z tym nie zindeksowanych stron i nie znalazłem nic. 

Forum stoi na phpbb, jest na bieżąco aktualizowanie, zarówno oprogramowanie jak i wtyczki. 

Strona to bif24.pl  
Raport Google przykłądowego linku: https://imgur.com/a/7H2O2QT

Sprawdź czy nie jest jakaś blokada założona z poziomu serwera, jeżeli nie ma to jest bug google i zrób ponowną indeksacje dodatkowo przesyłając mapę witryny

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności