Skocz do zawartości

pozycjonowanie nowych stron

l_marek_l

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

macie może jakieś doświadczenia z pozycjonowaniem nowo zarejestrowanych stron? wiem ze wiek strony ma znaczenie ale jak duże?

po tej wczorajszej aktuaalizacji pr zastanawiało mnie to że 3 miesięczna strona może dostać pr=5, z tym że stronka może i jest nowa ale na subdomenie z republiki czyli jeśli google sprawdza tylko adres rejestracji domeny to stronke mam już wiekową;)

no i druga rzecz: zarejestrowałem całkiem nową domenę powoli dodaję linki do katalogów (msn pokozuje 80 linków) no i zrobiłem też sobie wizytówke (na wizytowka.pl) no i co się okazało wizytówka jest na 2 stronie w google a moja strona gdzieś koło 6-7

Strona ma Pr5, poniewaz na stronie republiki gdzies masz do niej link. Google traktuje wiek subdomeny tak jak domeny glownej.

Moze Twoja www z wizytowki ma lepsza optymalizacje kodu strony + lepszy internal linking niz twoja nowa www.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności