Skocz do zawartości

Dział Ogłoszenia & Zlecenia

Flash-Chat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wiem że dzisiaj Święto, ale zauważyłem że w ostatnim czasie znowu pogorszyła się jakość moderacji w dziale Ogłoszenia i zlecenia

Konkretnie tyczy się to 3 tematów:

Pierwszy to jakaś kpina - sam link do aukcji. Absolutnie niezgodne z regulaminem. (Ale powiedzmy że admin jeszcze nie zdążył zareagować).

Natomiast te ogłoszenia tutaj i tutaj umieszczone są moim zdaniem w zbyt małym odstępie czasowym. Poza tym ten użytkownik i tak ma wątpliwą reputacje (sprzedaż oszukańczych linków ze sztucznie zawyżonym PR na allegro).

I ostatnia perełka - nowy TAG - poszukuję. No proszę cóż za treściwy TAG, ktoś przyszedł na forum i czegoś poszukuje... Ten tag powinien zostać co najmniej zmieniony na zlecę / praca. Czasem wymyślanie TAGu może być praktyczne i pożyteczne ale jakieś zdecydowanie kupię jest moim zdaniem śmieszne (chociaż może ten użytkownik często bywa niezdecydowany).

Nie chcę być użytkownikiem który tylko narzeka, dlatego też jeśli macie za mało moderatorów do tamtego działu to mogę spróbować się nim 'zaopiekować' bo często tam zaglądam.

--

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności