Skocz do zawartości

Woocomerce sposób na paczkomaty.

wek123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam jakiegoś sposobu na paczkomaty, z racjii że mało wysyłam zakup jakiejś wtyczki bez licencji lifetime nie wchodzi w grę.Obecnie mam tak że przy zamawianiu w formularzu wymagane jest wpisanie kodu paczkomatu czy jego adresu ale często ludzie ignorują to pole i idą dalej.Nie wiem czy jest możliwość ustawienia by to pole było wymagane i nie przepuszczało użytkownika dalej+ wyświetlenie jakiegoś komunikatu? 

Być może istnieją inne sposoby? Sam myślałem żeby np. z pliku txt. umieszczonego na serwerze użytkownik z listy podczas składania zamówienia mógł wybrać paczkomat, nie wiem czy jest takie coś możliwe bo programistą nie jestem.

Możesz ustawić jako wymagane pole, ale ludzie są leniwi lub im się nie chce lub cokolwiek i mogą miec problem z uzupełnieniem ręcznym. Plik txt tez nie bardzo, bo musialbys go aktulizowac o nowe punkty, no i jak piszesz nie jesteś programistą, więc wdrożenie tego wyjdzie drożej niz wtyczka plus aktualizacja (co roku 50% ceny jeśli wtyczka od wpdesku).  Nie wiem co to za sklep (produkty), ale 150 zł netto za rok to wg nie tanio i w całych kosztach sklepu prawie pomijalna. Ewentulanie jak malo wysyłasz (tak piszesz) to odpusc paczkomaty.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności