Skocz do zawartości

Bobka szukam.

Stefan

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś pomysły co to?

wynik wyszukiwań dla wpisanego słowa bobek

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A, mści się na mnie brak precyzji, której tak często wymagam od innych :-)

Chodzi mi o te trzy wyniki wyszukiwania dla 'huta 99' które wyskoczyły sobie w środeczku. Ja mogę domniemywać, że google pragnie ułatwiać nam życie sugerując terminy o podobnym znaczeniu, aczkolwiek NIE WIDZĘ żadnych związków pomiędzy bobkiem a hutą. No, chyba, że o czymś nie wiem, albo jestem idiotą, co jest mało pocieszającym rozwiązaniem :-)

Nie, no, chyba bez obrazka nie da rady, co? A przynajmniej opisu:

Śmieszne mp3Bobek 1 (631kb), Bobek rozrabia na trawniku. Bobek 2 (808kb), Bobek ucieka z wariatkowa. Bobek 3 (959kb), Bobek szaleje. ...

dafter.w.interia.pl/mp3.htm - 16k - Kopia - Podobne strony

Humor.mocny.com > Download - Centrum pobierania > HUTA99 (wulgarne ...Download - Centrum pobierania > HUTA99 (wulgarne) > bobek. ... bobek. Opis:, pierwsza część przygód bobka. Data:, 2004-12-21. Ocena:, 5.48 na 773 głosów ...

www.humor.mocny.com/182,download,pokaz - 35k - Kopia - Podobne strony

Humor.mocny.com > Download - Centrum pobierania > HUTA99 (wulgarne ...Download - Centrum pobierania > HUTA99 (wulgarne) > bobek ll. ... bobek ll. Opis:, druga cześć przygód bobka !!!. Data:, 2004-12-21 ...

www.humor.mocny.com/183,download,pokaz - 35k - Kopia - Podobne strony

Zobacz wyniki dla: huta 99

HUTA '99

Ta strona używa ramek, ale ta przeglądarka nie obsługuje ich.

dhost.info/ryfa/huta/html/

Mp3, śmieszne mp3 - Hybrid's Site

Materiały / Mp3 / Huta '99 ... Smutna historia, rodziny patologicznej w wykonaniu

grupy Huta'99 Uwaga! Zawiera wulgaryzmy. ...

www.hss.pl/materialy.php?id=003002

Darmowa rozrywka w sieci - download

Opis: Made by Huta99 » Radio Falun 2 rozmiar: 1,01 MB pobrań: 789 Wyślij plik

znajomemu ... Opis: Made by Huta99 » Mózg rozmiar: 0,99 MB pobrań: 739 ...

www.erozrywka.pl/download.php?id=001010

fotografia reklamowa bobekfotografia reklamowa Bobek - wykonuje fotografię studyjnš, mody, martwej natury, żywności,zdjęcia architektury, wnętrz, fotografię plenerowš, ...

fotbob.fm.interia.pl/ - 13k - Kopia - Podobne strony

fotobank Ryszard BobekBank fotografii zajmuje się sprzedażą gotowych zdjęć lub sprzedażą praw autorskich do nich. Posiadamy w swoich zbiorach ok. 4500 fotografii o różnej ...

www.bankfoto.art.pl/ - 4k - Kopia - Podobne strony

Bobek Obserwuje ŚwiatPolityka, Obyczaje, Humor, Mężczyźni, Kobiety, Erotyka, Seks, Komputery, Internet, Elektronika, Gadżety, Praca, Wszystko i nic.

bobek01.blox.pl/ - 29k - Kopia - Podobne strony

Stjepan Bobek - Wikipedia, wolna encyklopediaBobek urodził się w Zagrzebiu. W piłkę zaczął grać w wieku 13 lat w tamtejszej ... Bobek był dwukrotnie królem strzelców jugosłowiańskiej pierwszej ligi w ...

pl.wikipedia.org/wiki/Stjepan_Bobek - 17k - Kopia - Podobne strony

Pogrubiłem to, co wydaje mi się dziwne.

normalka - nie na wszystkich DC to jest

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

aczkolwiek NIE WIDZĘ żadnych związków pomiędzy bobkiem a hutą.

Z tego co pamiętam, to Huta 99 właśnie nagrała Bobka.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności