Skocz do zawartości

Opinie o hostingu kei.pl

pele

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z moich klientów ma postawiony u nich sklep. Sklep stoi ok 1,5 roku i przez ten czas zauważymeł może jeden lub dwa któtkie pady. A takto cały czas działa bez zarzutu.

Troche mnie zmartiwił ich support, ponieważ wysłałem do nich maila z zapytaniem i odpowiedź otrzymałem dopiero po dwóch dniach :/

Ale może teraz się trochę poprawią !!!

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Ja moge polecic hosting kei.pl. Wg. mnie to scisla czolowka w Polsce. Z kont na kei korzystam juz od kilku lat - zarowno tych najwiekszych jak i tych mniejszych i ogolnie moge powiedziec, ze jak zalezy Ci na stabilnosci i niezawodnosci to cos dla Ciebie (podczas ostatnich problemow z nazwa.pl i home.pl u nich bylo ok). Fakt, ze ostatnio support troche wolniejszy (wszystko idzie przez bok), ale 2 dni jeszcze nie czekalem na odpowiedz, co najwyzej kilka godzin. Kiedys byl znacznie szybszy (odpowiedz w kilka minut), ale kontaktowalo sie bezposrednio z administratorami.

Slabsze strony tego hostingu to:

- mniejsze mozliwosci konfiguracji (autorski panel),

- na niektorych kontach rwie mi sie polaczenie ftp (choc szczerze powiedziawszy nie wiem po ktorej stronie lezy wina).

Wez konto testowe i pobaw sie, a sam sie przekonasz.

znajomy trzyma u nich kilku klientów i sklep własny, chodzi jak żyleta tak na dobrą sprawę. Jedyny problem to kontakt z supportem, widać że chłopaki są zabiegani i mają dużo rzeczy na głowie B)

Generalnie mogę polecić keia, z suport czasami odpowiada na maila po 2 dniach ale serwery raczej bezawaryjne. Z keia korzystam już od ponad 3 lat i trzymam na tym serwerze tylko waże rzeczy czyli swoja www, strony klienta itd. Jestem zadowolony B)

Na to nie patrz :D Kupiłem ostatnio 1mbps PRAWIE w tej cenie u nich :)

Zasadniczo firma solidna choć ma swoje klimaty. Support jak u nich siedzę ze 4 lata jest obsadzony tymi samymi osobami, a przyrost klientów w tym czasie mają x 5 zatem nie ma się czemu dziwić że odpowiadają po 2 dniach.

Zasadniczo mają dość mało awaryjne usługi więc nie ma się czego obawiać.

Reasumując: drogo ale solidnie.

Nazwa dziś przy nich to padaka.

Use Your wise mind, test imagination...

tez posiadam konto na kei.pl - mam sklep i portal z humorem

poki co nie narzekam

jednak nasze hostingi to oferta z epoki kamienia lupanego

zapraszam do zapoznania sie z https://www.dreamhost.com/

pingi wcale nie najgorsze a za taka cene nic lepszego nie znalazlem od 10lat jak jestem w internecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności