Skocz do zawartości

google w nocy swiruje :)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

teraz sobie sprawdzam pozycje i patrze jak z minuty na minute moja strona leci, byla na pierwszej stronie, patrzylem jak spadala na 5-ta a teraz wogóle jej nie ma, co ciekawe 30 minut temu sprawdzalem komenda link: ile mam linków bylo 570, teraz jest 506. Az sie boje co bedzie rano 8)

dodalo mi nowe linki, wyglada jak update ale to niemozliwe...

ps. to slowo na którym bylem na pierwszej stronie niedawno wyszlo z sandboxa wiec pewnie wraca tam spowrotem albo google je wypuszcza dla testów czy czegos takiego...

ps2. teraz znowu moja pozycja jest na 5-tej stronie... chyba google sie popsulo :shock:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Już 8 serverów zaktualizowanych! Toolbar u mnie też (chociaż narzędzie wskazuje na to, że datacenter od toolbara nie był jeszcze aktualizowany).

Ja się mniej-więcej utrzymałem na pozycji, ale ubył mi jeden link ;):(

A teraz - spać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności