Skocz do zawartości

Gęstość słów a flash

agent70

Rekomendowane odpowiedzi

Narzędzia te ostanio pokazały mi taką informację, że jedna z moich podstron nie została zindeksowana ponieważ nie mam pliku robot.txt i robot nie wiedział czy tę strone indeksować czy nie.

coś źle zrozumiałeś - robots.txt służy do zakazywania indeksowania stron a nie wskazywania ich

wskazujesz adresy za pomocą mapy strony, ale nie gwarantują, że ja zaindeksują

żeby zaindeksować stronę podlinkuj ją

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Narzędzia te ostanio pokazały mi taką informację, że jedna z moich podstron nie została zindeksowana ponieważ nie mam pliku robot.txt i robot nie wiedział czy tę strone indeksować czy nie.

coś źle zrozumiałeś - robots.txt służy do zakazywania indeksowania stron a nie wskazywania ich

wskazujesz adresy za pomocą mapy strony, ale nie gwarantują, że ja zaindeksują

żeby zaindeksować stronę podlinkuj ją

Najwyrażniej coś źle zrozumiałem bo to chyba nie dotyczy mojego postu

nasze strony internetowe tworzymy z pasją

rewelacyjna optima

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności