Skocz do zawartości

Przyjmują do indeksu a za chwile wywalają

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

od początku śledzę ten temat, bo miałem identyczną sytuacje jak marcin_dance. Stosunkowo nowa strona linkowana głównie (ale nie wyłącznie) przez katalogi po kilku tygodniach znika. Z dwoma różnicami: strona nadal nie wróciła (minąło już dobre kilka tygodni) i ponadto indeksowana jest dokładnie tylko jedna podstrona (a konkretnie regulamin sklepu:)).

Zastosowałem się do Waszych porad i linkowałem, linkowałem i nadal linkuje, ale nie powraca... teraz po prostu się zastanawiam czy to ma sens czy może rzeczywiście lepiej ją "rzucić w kąt"?

jestem już trochę poirytowany, powiedzcie chociaż czy zdarzyło Wam się czekać w takiej sytuacji więcej niż miesiąc?:/

i jeszcze jedno: macie koncepcje od czego takie wypadanie może zależeć? pozycjonuje w ten sam sposób kilka podobnych stron a trafiło na jedną z nich, pytanie "czemu?". jest to od czegośuzależnione czy to zupełna loteria?

nie oczekuję odpowiedzi na tacy, ale może już ktoś się nad tym zastanawiał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności