Skocz do zawartości

Planeta-seo :15 powodów, dlaczego nie warto pozycjonować strony www samemu

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Empressia: 15 powodów, dlaczego nie warto pozycjonować strony www samemu

Ile razy przyszło Ci na myśl, żeby wziąć się za pozycjonowanie strony na własną rękę? Słyszałeś, że to wcale nie jest takie trudne? A może bardzo kuszą Cię oszczędności wyciśnięte z braku współpracy z...

Poleca: Polska Planeta SEO

View the full article

Zastanawiałem się czy tylko ja uważam, że pozycjonowanie samemu w wielu przypadkach nie ma sensu. :)

Fajny artykuł, dużo rzeczy trafnie wypunktowanych. Nie rozumiem tylko argumentu o zapleczu, bo jasne: jeżeli zlecę to agencji to nie jest to na mojej głowie, ale przecież płacę abonament i myślę, że ta firma w swoim wynagrodzeniu uwzględniła koszty zaplecza.

Zobacz jak samodzielnie stworzyć stronę internetową: https://stworzycstrone.pl/

Zazwyczaj nie opłaca się robić tego na czym się nie znamy.

Ja nie jestem budowlańcem, więc nawet nie biorę się za budowę domu, bo:

- nie potrafię -> w necie są materiały, ale nauka zajęłaby mnóstwo czasu

- przepłaciłbym za materiały -> nie mam dojść w hurtowniach materiałów budowlanych

- popełniałbym bezsensowne błędy -> marnowanie czasu i materiału

- wszystko musiałbym długo planować i jeszcze dłużej wykonywać -> znowu czas

- nie wiedziałbym co lepiej zrobić samemu, a co zlecić podwykonawcy -> znowu strata pieniędzy

- jakbym zrobił źle, to chałupa mi runie na głowę ;) 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności