Skocz do zawartości

LOSTodyskusje

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nawet jeśli z Łysym zdradziła to zajść z nim nie mogła, na wyspie są już ponad 2 miesiące (chociaż pogubiłam się w kalkulacji) a ona w ciąży jest maks 3-4 tygodnie.

Ale numer by był jakby się czarne urodziło :D

A chmurka powinna zrobić dobry uczynek i zabrać Jacka i Kaśkę :D wkurzający są strasznie... a Eko coś w sobie miał ;)

No to jeszcze dużo przed Tobą :D

Ja jestem do tyłu z 3 serią: nie ściągam i nie oglądam, ale na bierząco czytam forum i jak na razie to jedyny wniosek jaki wyciągam jest taki, że twórcy robią z ludzi idiotów i sami już chyba nie pamiętają jakie było założenie serialu - jeśli w ogóle jakieś było

jedyny wniosek jaki wyciągam jest taki, że twórcy robią z ludzi idiotów i sami już chyba nie pamiętają jakie było założenie serialu

Serial nie ma założeń ani rozwiązać problemów - ludziom wydaje sie, że to ma sens a scenarzyści jadą na całego - dlatego przestałem oglądać całkiem - takie historyjki bez rozwiązań można sobie w d...e wsadzić, a pisac potrafi je przedszkolak.

Dobre filmy mają pointę a tu ni chuhu - przyponijcie sobie zakończenie np.: Skazanych na "szołszenk" dopiero to tworzy coś co jest FAJNE. a z seriali to fajny jest MONK :D

Ale numer by był jakby się czarne urodziło

Chodzi ci o Michela? Bo w pierwszej serii po incydencie z przebieralnia, sie na nia pozniej dziwnie patrzyl :D:D

jedyny wniosek jaki wyciągam jest taki, że twórcy robią z ludzi idiotów i sami już chyba nie pamiętają jakie było założenie serialu - jeśli w ogóle jakieś było

Dlaczego? Ja po objerzeniu pierwszych 5 minut 1 odcinka 3 serii, patrzylem sie w monitor i powtarzalem - o ja pier**** ;)

Zreszta tworcy powtarzaja, ze maja fabule na 5 serii, czyli jakies zalozenie musi byc.

I no, ogladam dla rozrywki. Fajnie miec sobie o czym pospekulowac na forach(czyms innym niz pozycja w G oczywiscie) czy przy piwku :)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Ech.. ja nie sądze że twórcy robią idiotów z ludzi.

Pierwszy raz jak się natknąłem na ten film w TV to to był pierwszy odcinek (moment jak Jack z kims tam znalazł pilotów w dżungli). Normalnie myslałem że to jakiś sensacyjny jest i zaraz wyskoczą handlarze narkotyków i wszystkich rozwalą albo predatory się zletą albo najpierw jedni albo drudzy.

Potem dopiero skapowałem sie że to serial i to nie bylejaki. Na poczatku wiadomo serial był chyba najbardziej wciągający. Przyjdzie taki moment (jeżeli jeszcze nie nadszedł) że coraz mniej bedzie wciągający i coraz mniej ludzi bedzi go oglądało. Twórcy MUSZĄ to jakoś zakończyć lub przyspieszyć akcje (bez flashbecków), bo jesli tego nie zrobia to z wielkiego hitu zrobi się moda na sukces tylko ze w dżungli. Nie mówię że teraz mają to kończyć wszystko bo może najlepsze przed nami, ale twórcy muszą wyczuć ten moment kiedy to zakończyć.

P.S.

No faktycznie jestem do tyłu :D

Kiedyś oglądałem na bieżąco ale wole ogladać w TV bo tam jest lektor :D

Kiedyś oglądałem na bieżąco ale wole ogladać w TV bo tam jest lektor :D

Mógłbym napisać to samo tylko na odwrót: :D oglądanie z lektorem to jakaś masakra mózgu ;) zagłusza scieżke dzwiękową, zagłusza głosy bohaterów, czyta jak mu się podoba. oh porażka :)

@normanos

No niby tak ale znów jak jest bez lektora to musze czytac te litery i niekiedy spacje naciskać żeby spauzować bo żadko oglądam filmy bez lektora i nie wprawiony jestem.

Poza tym jak się patrzy na litery na dole to jakos bardziej sie skupiam nad tym zeby przeczytać co tam pisze niż nad tym co w tej chwili dzieje się na ekranie.

Mógłbym napisać to samo tylko na odwrót: :D oglądanie z lektorem to jakaś masakra mózgu

Zanim przeczytalem twoja odpowiedz, pomyslalem dokladnie to samo czytajac post Tomahawka ;)

Nie moge juz nie ogladac w oryginale, a napisy mialem ostatnio tylko do jednego odcinka, bo sciagnalem zdubingowane po espaniolu :D

I Tomahawk, ucz sie angielskiego, nie trzeba czytac :)

[ot]BTW, ktos jeszcze sie nauczyl angielskiego ogladajac nalogowo Cartoon Network w podstawowce? [/ot]

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

@Tomahawk: _no offence_, ale w takim razie jak dajesz sobie radę np. w kinie?!?

A co to znaczy no offence?

W kinie to nie zawsze trzeba czytać, bo czasami jest z lektorem.

Niewiem czemu ale w kinie to jakos to jest, niemam wiekszych problemów i czaje wszystko. Moze w kinie napisy są wyświetlane w lepszym momancie i na odpowiednio długi czas.

Ale ja nie mówiłem ze kompletnie nie zdążam z przeczytaniem zdania. Poprostu czasami jak jest dłuższe zdanie to nie przeczytam np. ostatnich 2 wyrazów i wkurza mnie to bo potem moge przez to czegoś nie czaić.

A tak wogóle to słuchanie orginelnej wypowiedzi to jakoś mało mnie rajcuje i wole lektora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności