Skocz do zawartości

(1) obrazki obok reklam, (2) Contextual Tracker

brzoza

Rekomendowane odpowiedzi

Pisząc maila jako związek z Polski, wiecie co dostaniecie ?

To samo odpowiedź z automatu nic nie wartą.

Można napisać skomplikowaną wiadomość z którą robot sobie nie poradzi...

A poza tym zaobserwowałem że coraz żadziej google odpowiada robotem...

Wczoraj google zablokowalo mi 2 glowne domeny na wyswietlanie reklam. Serwisy ktore istnieja po kilka lat, pojawiaja sie dosc czesto w prasie i nawet TV :)

Zadnego maila nic.. od tak.. :)

Co lepsze reklamy byly na nich od 2 lat i na jedna z nich bylo zalozone konto.. serwisy od tego czasu praktycznie nic sie nie zmienily, oprocz tego ze systematycznie przybywala ilosc artykulow :)

Sa to polskie serwisy, ale mimo wszystko generujace nienajgorsze sumy. Byly na nich obrazki z boku, ale po e-mailu z ostrzezniem ok 2 tyg temu nmatychmiast usunalem i dostalem maila ze juz jest ok.

Czy wie ktos gdzie sie miesci siedziba google w Polsce? ;)

Wczoraj google zablokowalo mi 2 glowne domeny na wyswietlanie reklam. Serwisy ktore istnieja po kilka lat, pojawiaja sie dosc czesto w prasie i nawet TV

Skoro tak, to z tymi domenami byłeś bliżej czy dalej od warunku konta premium? Ruch z wyszukiwarek + kryptoreklama w mediach to przypuszczam, że mógł być ciekawy wynik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności