Skocz do zawartości

Dla nauczycieli

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

najbardziej zależy mi na opinii nauczycieli :D 

https://homework.gdwidget.com

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

• 2 tygodnie później...

Nauczyciel j. angielskiego mógłby się przyczepić, że w nagłówku  "Let Students To Upload a Homework." jest błąd gramatyczny. Powinno być "Let Students Upload a Homework". W razie wątpliwości :

https://dictionary.cambridge.org/grammar/british-grammar/infinitives-and-imperatives/infinitives-with-and-without-to
https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/american_english/let_1

Polecam walicację emila, bo po wpisaniu bbbbb nastąpiła rejestracja

Cytat

Account has been created. Check mailbox for the password.

:gafa:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...
Dnia 18.02.2019 o 23:29, kolpakisamochodowe.com napisał:

zależy mi na opinii nauczycieli

Wzywany do tablicy się wypowiem :heej:

Nie wiem do kogo jest kierowana ta usługa ani co tak naprawdę robi. Strona główna jest troszkę nijaka poza tym daje sprzeczne informację raz da ucznia raz dla nauczyciela. About również nic nie mówi. Brakuje mi jakiś snapszotów czy przykładów tego zastosowania.

Z tego co mi się wydaje usługa jest dla nauczycieli, aby lepiej zarządzali pracami domowymi. Nauczyciel nie musi się spieszyć z zaliczeniem egzaminu więc ta grafika na głównej bez sensu. Pokaż nauczycielom jak mogą na tym skorzystać i to oni zachęcą (zmuszą) uczniów do korzystania z tego. Ewentualnie pokaż uczniom, że nie muszą już na kolanie przepisywać prac domowych tylko sobie ściągną z internetu. strona taka trochę nie wiadomo po co :|

Pozdrawiam

Radiol

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Hejo,

dzięki za wszystkie uwagi! Nie wchodziłem tutaj przez jakiś czas dlatego lekkie opóźnienie. Tak tak, wszystkie te uwagi odnośnie języka, przekazu itp. są jak najbardziej słuszne. Mam już drugą wersję tego serwisu na ukończeniu.  Co najlepsze to rzuciłem prośbę o feedback po swojej bazie i dostałem dokładnie te same uwagi co Wy napisaliście co wskazuje jasno, że nie wytrzymałem i pochwaliłem się za wcześnie :) No ale tak to czasami  bywa... :)

Dzięki!

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności