Skocz do zawartości

Strona firmowa - co zmienić? :)

Herbaciana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Pozostawiam stronę firmową do oceny :)

Jestem początkująca w temacie pozycjonowania i już mówiąc szczerze brakuje mi pomysłów co zmienić, żeby strona "ruszyła" i pięła się w górę w wynikach wyszukiwania. W tej chwili najlepszą pozycją jaką udało mi się uzyskać jest 39 miejsce, na inne frazy to ok 75 i >100.

Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki. 

https://www.ajrj.pl/

5 minut temu, blazejs napisał:

Czego oczekujesz po stronie z szablonu? :)

Strona nie powstała na szablonie, pierwotnie była przeznaczona dla anglojęzycznych odbiorców i w całości była w języku angielskim, stąd te linki, przeoczyłam to wrzucając "nową" polską wersję strony

17 minut temu, blazejs napisał:

Czego oczekujesz po stronie z szablonu? :)

Poprawnego tłumaczenia przed publikacją. 

Kolejne kwiaty to guziki SING UP

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

5 godzin temu, Herbaciana napisał:

Strona nie powstała na szablonie, pierwotnie była przeznaczona dla anglojęzycznych odbiorców i w całości była w języku angielskim, stąd te linki, przeoczyłam to wrzucając "nową" polską wersję strony

I mialo tam byc "portfolio" taksowek? Takie nazewnictwo sekcji w one page jedzie szablonem na odleglosc.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

Cytat

Strona firmowa - co zmienić?

Całość !

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przede wszystkim zdjęcie w header na bardziej polskie, aby nawiązywało do Katowic i lotniska. Bo te chińskie oznakowania na jezdni nie kojarzą mi się z usługami świadczonymi w Polsce. Numer telefonu powinien być podlinkowany poprzez <a href="tel:"> (wywoływanie numeru na urządzeniach mobilnych).

• 4 tygodnie później...

@Herbaciana Oprócz SSLa popracowałbym nad User Experience, bo zwłaszcza środek strony chaotyczny (boxy mają za duże przerwy w tekście i każdy jest innej wielkości, co sprawia chaotyczne wrażenie i odrzuca od czytania).

Szukasz copywritera anglojęzycznego? Zapoznaj się z moją ofertą na Copymark - copywriter angielski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności