Skocz do zawartości

ZAMIEśĆ LINK ZWROTNY ALBO SPŁÓŃ W PIEKLE!

LEximax

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i gratuluje jednocześnie! 

Miło mi poinformować że Twoja strona https://xyz.com/ została dodana do katalogu - Darmowy Katalog Stron.

Będziemy wdzięczni jeśli dodasz link zwrotny do katalogu. Dodanie linku zwrotnego jest dobrowolne, ale pozwala na lepszś indeksację Twojej strony :) i popularyzację mojego katalogu. Twoja strona zyskuje na tym, że link do niej znajdzie się w moim zadbanym katalogu, więc pozwól zyskać mojej stronie i zamieść na swojej stronie link, który znajduje się poniżej. Jak to powiedział Ojciec Dyrektor: "ZAMIEśĆ LINK ZWROTNY ALBO SPŁÓŃ W PIEKLE!" 

<a HREF="https://www.execute.pl">Tworzenie Stron Flash</A> 

Pozdrawiam i zapraszam na moją stronę - Tworzenie stron flash 

Ps. Jeżeli nie zamieścisz linka zwrotnego, mogą wystąpić komplikacje z Twoim sumieniem. Spróbowałem, ale nie polecam nie zamieszczać linku zwrotnego... Ulżyj sumieniu, zamieść link zwrotny.

Przygarnij link zwrotny jak to kiedyś przygarnąłeś kropka. Pozwól mu żyć na Twojej stronie, nie tylko dlatego, że jest piękny, ale dlatego, żeby mógł oddychać naszym, pięknym, polskim cyberpowietrzem. Teraz sami już potraficie sobie odpowiedzieć na pytanie "co ugryzło Gilberta Greapa?" Tak, tak, to link zwrotny do mojej strony.

Pozdrawia administrator katalogu. 

Brakuje tylko "Nawet Chuck Noris dodał link zwrotny do mojego katalogu" :D

Lukas Podolski, zapraszam na moją strone internetową Lukas Podolski

• 4 tygodnie później...

Ale odpowiedzcie sobie na pytanie czy kiedykolwiek czytacie "Potwierdzenie dodania do katalogu xxx" ?

Troszkę zagapiłem wątek, ale muszę się dopisać.

Tak - ludzie czytają automatyczne wiadomości z info o zatwierdzeinu wpisu. Ja dostałem dziesiątki podziękowań za takiego automatycznego emaila.

(Fakt, że dziesiątki podziękowań na tysiące wpisów, ale zawsze :) )

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności