Skocz do zawartości

Mega promocja OVH

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie OVH jest mega promocja na różne usługi, w tym domeny, hosting, serwery dedykowane oraz VPSy.

Nie wszystko jest w promocji. Akurat niestety dedyk, który chciałem wziąć jest tylko z dyskami SSD, nie NVMe, jednak VPSy można kupić za 50% ceny.

Za cenę niezłego hostingu można mieć porządny VPS z 2 vCore'ami, 8 GB RAM oraz 80 GB dysku SSD. Polska serwerownia. Polecam.

Promocja trwa do 28-go lutego.

Ja się kilka dni temu zastanawiałem czemu tak mało zapłaciłem za domeny, ale nie chciało mi się szukać warunków promocji :P

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

1 godzinę temu, ar4 napisał:

Ale za rok zapłacisz po normalnej cenie

Tomaszu, ale  Carpe diem B) 

IMHO lepiej zapłacić w OVH 9(5)  zł i domenę nie przedłużyć niż w nazwie za 0 zł a za rok ~ 150  :gafa:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 6 miesięcy temu...

Witam,

mam pytanie odnośnie zakupu domeny w promocji w OVH. Pierwszy raz chcę kupić domenę na małego bloga i nie chcę zrobić błędu.

Niestety popularne domeny są już zajęte, pomimo, że pod nimi nie ma stron. W promocji tanio, że 8 czy 9 zł można kupić domenę .tech. Wiem, że odnowienie jest drogie, ale czy kupując ta domenę, mogę zrezygnować po tym roku, nie przedłużając jej?

Regulaminy nic nie mówią o auto - odnawianiu, tylko, że jak nie będzie przelewu to domena przepada. Ale wolę spytać niż się w jakieś koszty wpakować.

Płacisz = przedłużasz.
Nie płacisz =  wygasa.

Nie Jesteś związany umową na przedłużanie domeny

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności