Lesiu Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Na stronie OVH jest mega promocja na różne usługi, w tym domeny, hosting, serwery dedykowane oraz VPSy. Nie wszystko jest w promocji. Akurat niestety dedyk, który chciałem wziąć jest tylko z dyskami SSD, nie NVMe, jednak VPSy można kupić za 50% ceny. Za cenę niezłego hostingu można mieć porządny VPS z 2 vCore'ami, 8 GB RAM oraz 80 GB dysku SSD. Polska serwerownia. Polecam. Promocja trwa do 28-go lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Potwierdzam. Na dziś rejestrowaną domenę w cenie ok 9 zł dostałem ok 5 zł rabatu. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ja się kilka dni temu zastanawiałem czemu tak mało zapłaciłem za domeny, ale nie chciało mi się szukać warunków promocji Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ale za rok zapłacisz po normalnej cenie Nic tylko nałapać klientów, a później kroić kasę... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Słyszałeś o takich zabiegach, że przy niektórych czynnościach SEO domeny wykorzystywane przez rok na drugi rok już nie są potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 No pewnie... o tym nie pomyślałem... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 W dniu 27.02.2019 o 08:01, ar4 napisał(a): Ale za rok zapłacisz po normalnej cenie Rozwiń Tomaszu, ale Carpe diem IMHO lepiej zapłacić w OVH 9(5) zł i domenę nie przedłużyć niż w nazwie za 0 zł a za rok ~ 150 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek811 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam, mam pytanie odnośnie zakupu domeny w promocji w OVH. Pierwszy raz chcę kupić domenę na małego bloga i nie chcę zrobić błędu. Niestety popularne domeny są już zajęte, pomimo, że pod nimi nie ma stron. W promocji tanio, że 8 czy 9 zł można kupić domenę .tech. Wiem, że odnowienie jest drogie, ale czy kupując ta domenę, mogę zrezygnować po tym roku, nie przedłużając jej? Regulaminy nic nie mówią o auto - odnawianiu, tylko, że jak nie będzie przelewu to domena przepada. Ale wolę spytać niż się w jakieś koszty wpakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Płacisz = przedłużasz. Nie płacisz = wygasa. Nie Jesteś związany umową na przedłużanie domeny HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek811 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Wow. Dzięki za taką szybką odpowiedź. W takim razie biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.