Skocz do zawartości

title="", znaczenie dla filtrów , banów itp.

MaKLeR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Szukalem tego tematu jednak znalazłem tylko post na temat znaczenia title="" przy indeksacji linkow. Mam problem ze znacznikiem title w linkach do podstron. Chciałem zrobić tak by link do podstrony wygladał następująco :

< a href="podstrona_firma.html" title="O Firmie - Słowo kluczowe, Słowo Kluczowe 2" > O firmie < / a>

mam następujące pytanka :

1.) Czy jeżeli na stronie jest duża ilosć linkow do podstron i w kazdej zastosuje title="Nazwa podstrony - Słowo kluczowe". Czy może google zinterpretować to jako przesycenie strony słowami kluczowumi i nałozyć filtr lub zbanować stronę ? W title do kazdej podstrony jest to samo słowo kluczowe.

2.) Jak gogole traktuje title="" w odniesieniu do treści strony i przy indeksacji podstron do ktorych prowadził link ze znacznikiem title=""

3.) Czy taka metoda zaliczała by się do spamu. czy nie jest to spam ?

Za pomoc z góry dzieki. Pozdrawiam !

Czasem, w nasze ręce trafiają stare zardzewiałe felgi, wydające się być złomem, z którego nie da sie nic zrobić. Gdy mamy felgi zabytkowe jedynym wyjściem wydaje się być Odnawianie Felg. Zapraszamy !

1. to są linki wewnetrzne więc logiczne, że title zawsze będzie się różnił bo nie masz serwisu z podstronami mającymi taka sama treść i możesz śmiało robić titlw w/g przykładu

słowo słowo1

słowo słowo2

słowo słowo3

słowo słowo4

itd

2. traktuje tak samo jak każdy link z anchortextem , umiejętne linkowanie wewnętrzne ma wpływ na pozycje strony głównej i podstron w wynikach wyszukiwań

3. jakbys nasrał keywordsami jak mucha na żarówke to podeszłoby to pod spam (zresztą definicja spamu jest szeroka i byle upierdliwiec może się przyczepić nawet do kropki na stronie :P )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No własnie title dla kazdego linku różni się tylko nazwa działu. Słowa kluczowe dodałem dokładnie takie same dla kazdego linku.

Skorzystam jeszcze apropo pozycji strony głownej i zapytam.

1.) Lepiej wyważyć słowa kluczowe i użyc na stronie głownej i podstronach w title="" różne słowa kluczowe. Dla kazdego dzialu inne słowo kluczowe ?

title="Firma - Zielone Ufoludki, Bialem Króliczki"> Firma <

title="Kontakt - Ubranka dla ufoludków, Sklep z ubraniami"> Kontakt <

bo aktualnie dalem wszedzie takie same słowa kluczowe bo na nich najbardziej mi zależy.

2.) Na stronie głownej mam link do działu "usługi" po kliknieciu usługi otwiera się strona z opisem usług. W menu pod linkiem usługi rozwija sie dodatkowe menu z linkami do podstron z opisem poszczególnych usług. Czy zatem lepiej dla pozycji strony głownej lepiej bedzie gdy to dodatkowe menu bedzie widoczne również na innych podstronach ?

Czasem, w nasze ręce trafiają stare zardzewiałe felgi, wydające się być złomem, z którego nie da sie nic zrobić. Gdy mamy felgi zabytkowe jedynym wyjściem wydaje się być Odnawianie Felg. Zapraszamy !

no kolego ja za Ciebie nie rozplanuje Ci linków wewnetrznych :P

ogólna zasada jest taka aby keword na który sie pozycjonuje był zawarty:

1.title

2.description

3.treści strony

4.achorze linku

5. opcjonalnie w adresie stron

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności