Skocz do zawartości

Menadżer reklam

ladyskylar

Rekomendowane odpowiedzi

Mam utworzyć kampanię reklamową na facebooku, firmy która już kilka lat ma swoje konto na facebooku. Chciałam zacząć od utworzenia menadżera reklam dla tej strony, ale może ten menadżer jest już utworzony. Mogę to jakoś sprawdzić czy ten menadżer już jest z pozycji samego konta na facebooku?

Już nieaktualne. Podobno konta nie ma. Natomiast stworzyłam nowe konto. Jednak żeby w nie wejść loguję się do mojego prywatnego konta na facebooku. Chciałabym aby tak nie było, żeby pracodawczyni (która nie ma konta na facebooku) sama mogła się zalogować do Menadżera firmy i ustalić płatności. Natomiast swoje konto dodam tylko do zarządzania reklamami. Jak mogę takie coś zrobić? Czy mam usunąć jakoś menadżera firmy, którego utworzyłam? Czy mogę to po prostu odpiąć od mojego konta prywatnego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności