Skocz do zawartości

Który z mocnych nadal polecany

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

todo, zanim wkleisz linka z najwiekszymi resellerami domen najpierw przeczytaj temat posta.

Który z mocnych nadal polecany, ...szukamy dobrego hostingowca

nie szukamy tu listy najpopularniejszych hostingów, lecz takich, które forumowicze przetestowali i mogą uznać za godne polecenia.

żeby nie było offtopic... kiedyś miałem stronę na www.fr.pl i było cacy, obecnie firma połączyła się z www.ecenter.pl i nadal jest ok. Może ktoś zna ich lepiej...

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś najbardziej polecałem nazwa.pl , ale po ostatnich padach stracili u mnie zaufanie.

Mogę polecić również alpha.pl serwery tanie i stabilne. Mam u nich jedną stronkę i jak narazie zero problemów, kontakt dosyć dobry, padu żadnego nie bylo, więc nie ma na co narzekać.

Również mógłbym polecić kei.pl choć nie mam u nich konta ale testowałe je przez tydzień. Minusem jest troche głupi panel zarządzania ale idzie sie przyzwyczaić i jeszcze jedna wada jest support, zbyt długo trzeba czekać na odpowiedź na maila

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

• 4 tygodnie później...

Kiedyś najbardziej polecałem nazwa.pl , ale po ostatnich padach stracili u mnie zaufanie.

A coś więcej możesz napisać o problemach nazwa.pl??

Klient zażyczył sobie koniecznie konto na nazwa.pl ale skoro piszesz że są problemy... Można coś wiecej?

Osobiście mam konto na Superhost.pl, na początku były kłopoty ze stabilnością serwera ale teraz wszystko ładnie śmiga, polecam zdecydowanie tym, którzy sami tworzą strony, bardzo bogata ilośc udostępnionych funkcji php.

Co do najpopularniejszego home.pl to moge tylko tyle powiedzieć że testowałem, stabilność na poziomie, ale bieda straszna jeżeli chodzi o oprogramowanie, polowa stron stworzonych w oparciu o php superhost.pl nie działała na home.pl lub działały połowicznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności