Skocz do zawartości

www.kasioorka.prv.pl

maritos

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo słaba strona. Kolorystyka jest taka, że większość ludzi od razu ją zamknie. Tło rani oczy i powoduje, że treść jest nieczytelna.

Nagłówek wygląda jak z jakiegoś sklepu ze sprzętem komputerowym.

Problemy z kodowaniem znaków.

Na koniec... zawsze zastanawiał mnie ten fenomen - strona o zarabianiu w internecie na ... prv.pl ;)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Pierwszy raz widzę taką zieleń, która mnie drażni.

No to chyba mało widziałeś :-)

A co do strony. Oprócz fatalnej kolorystyki mam kilka uwag:

- ciężko sie na pierwszy rzut oka zorientować o co w niej chodzi

- tabelkowy kod, brak dbalosci o semantyke

- elemnty odpowiedzialne za strukture wymieszane z elementami modyfikujacymi wyglad, klania sie CSS

Zapraszam na blog o użyteczności.

a może najpierw warto się przedstawić.

nie ma co oceniać, walę głową w mur jak widzę takie strony.

to pierwszy tego typu mój post, ale chyba cierpliwość mi się kończy.

prośba do adminów - dajcie jakiś przyklejony, że strony do oceny powinny przedstawiać jakąś wartość.

to pierwszy tego typu mój post, ale chyba cierpliwość mi się kończy.

ja tez kiedyś byłem miły....

teraz głupi mi się zrobiło patrzę w swoje posty a tam:

rada, ochrzan, rada, ochrzan, rada, ochrzan itp.

A na takie posty nie warto wogole odpisywać ponieważ iwdać, że autorwi nie chce się robić, czytać, uczyć więc i odpowiedzi nie potraktuje poważnie.

bo to jest tak: z jednej strony nie uważam, że robię nie wiadomo jakie rzeczy, podchodzę bardzo krytycznie do swoich produkcji, cały czas się czegoś uczę, ciągle mnie zaskakują różne nieznane mi dotąd aspekty

ale z drugiej strony, mimo iż widzę gigantyczną przepaść dzielącą mnie od poziomu o którym marzę, po prostu nie można się powstrzymać od czegoś niemiłego...

ja bym proponował do faq wstawić informację o tym, że niezvalidowana i zła semantycznie strona będzie zjechana, podobnie jak i strony bez wartości merytorycznej, natomiast gorzej z wyglądem - bezkrytyczność niektórych osób naprzemiennie przeraża mnie i bawi

aha, za wymóg wstawiania klikalnego linka do przedstawianych stron oferuję dozgonną wdzięczność :-)

Dzięki za dobre słowa krytyki . Zgadzam się z wami co do joty. Tylko ja mam odwiczny dylemat - zakie dać kolory żeby było miło na stronie a zarazem czytelnie

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności