Skocz do zawartości

ban w googlach - konkurencja nie śpi :P

iceman

Rekomendowane odpowiedzi

Moja strona niedawno została usunięta z indexu (dostałem nawet e-maila z informacją o tym) Podejrzewam, że za sprawą konkurencji smile.gif która zgłosiła do googla...

a ja raczej podejrzewałbym własną głupote :( Wiadomo, że nasz naród jest narodem wielce "życzliwym" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jednocześnie z wypadem z googla strona została wycięta z DMOZa

"o co tu chodzi?" ;-)

Może redaktor danej kategorii zgłosił nieprawidłowości do G i usunął stronę z katalogu?

Tylko, że od kilku tygodni nie można nic zrobić w DMOZ, bo mają awarię...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Czesc Chlopaki!

jestem nowy na forum, ale temat, o ktorym piszecie jest mi jak najbardziej znany:) DOkaldnie 3 dni temu otrzymalem od Google info na temat blokady strony. Stressu troche bylo, bo to strona firmy mojego taty i calkiem spora ilosc klientow pochodzila wlasnie z www. Na szczescie szybko pozbylem sie ukrytego tekstu i juz po 3 dniach stronka wrocila do indeksu :) Niestety z miejscem obnizonym o 40 pozycji (byla 2, jest 42 :) Tez widze w tym dzialania konkurencji;)

WWW.ARKIT.pl - Kowalstwo Artystyczne - Zapraszam!

LOKUJ.pl - kredyty, lokaty, konta, inwestycje - Zapraszam!

Czesc Chlopaki!

jestem nowy na forum, ale temat, o ktorym piszecie jest mi jak najbardziej znany:) DOkaldnie 3 dni temu otrzymalem od Google info na temat blokady strony. Stressu troche bylo, bo to strona firmy mojego taty i calkiem spora ilosc klientow pochodzila wlasnie z www. Na szczescie szybko pozbylem sie ukrytego tekstu i juz po 3 dniach stronka wrocila do indeksu ;) Niestety z miejscem obnizonym o 40 pozycji (byla 2, jest 42 ;) Tez widze w tym dzialania konkurencji;)

to ladnie... 42 pozycja to prawie jak 2 a prawie wiadomo co robi, i tak Ciebie nie ma dla klientow ;) pierwsza 10 sie liczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności