Skocz do zawartości

Moze moje konto tak obciazac ich server?

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz wszystkich pobije na lopatki.... hehe nie podam hostingu bo zrobie antyreklame, a chce byc fair dla tych osob co sa dla mnie fair. Szkodze tym 10000% wiecej co mnie szkodza, poprostu zabijam jak robaki !!

To nie jest superhost tylko inny hosting.

Dzis dostalem emaila, najlepsze jest to ze chodzi o katalog qlweb, a szczegolnie o plik dodaj.php hehe rozjechal mnie tym gosc.. Moj plik dodaj.php obciaza ich server ludzie zabijcie mnie bo nie wytrzymam!! :D:P;);):blink:

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

easyisp przy max dziennej odwiedzalnosci qlweba około 20 wywalał pierdy o przekroczeniu limitu zapytań (raz max połaczeń 5 a raz 10) :D.

Superhost pomijam milczeniem i spuszczam zasłone miłościerdzia :P

Home.pl - od razu zdiagnozowali , który skrypt powoduje obciążenia, wyciąłem i hula gula aż miło.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dzis dostalem emaila, najlepsze jest to ze chodzi o katalog qlweb, a szczegolnie o plik dodaj.php hehe rozjechal mnie tym gosc.. Moj plik dodaj.php obciaza ich server ludzie zabijcie mnie bo nie wytrzymam!! :);):blink::blink::blink:

NO ja się nie dziwie.

Przerobić x stron (pobrać meta tagi itp) to musi zapychać serwer.

Dlatego nigdy nie używam darmowych skryptów :).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Beerbant to może poinforumujesz reszte co takiego w qlwebie generowało obciążenie? ;--)

aż taki specem od MySql nie jestem a spece z easyisp nie potrafili zdiagnozować :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności