Skocz do zawartości

[Kupię] Artykuły, filmy na Youtube z lokowaniem produktu

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w tytule, poszukuję miejsc do ulokowania produktu jakim jest autorski kurs angielskiego dla początkujących.

NIE interesują mnie blogi zakładane pod precle, które mają dziesiątki artykułów z linkami, ale nie mają komentarzy (typowa ferma pod linki).

INTERESUJĄ mnie niszowe kanały na YT o dowolnej tematyce. Jeśli masz minimum 100 subskrybcji, zapraszam do współpracy (osobiście podlinkuję Twój materiał z moich social media).

Poproszę o wiadomość ze szczegółową wyceną. Nie interesują mnie wiadomości z pytaniami "ile możesz dać?". Czekam na konkrety.

PRZYKŁADOWA WSPÓŁPRACA

Masz kanał na Youtube o modzie. Daję Ci wolną rękę w Tworzeniu contentu promocyjnego. Mogę coś zasugerować, ale nie mam zamiaru nic narzucać. Może to być materiał w całości poświęcony produktowi (bo na przykład będziemy mieli zbieżność treści), a może być tylko notka "materiał sopnsorowany przez ABC".

Forma rozliczenia dowolna, może być przelew, paypal, mile widziana faktura, ale nie konieczna.

Kontakt:mclain(na)op.pl mile widziany także kontakt przez forum.

Do moderatorów. Wierzę, że spełniłem wszystkie warunki z regulaminu, który przeczytałem kilkukrotnie. W razie nieodpowiedniej kategorii, bardzo proszę o przeniesienie do tej, która wydaje się lepsza. Z góry dziękuję.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności