Skocz do zawartości

Planeta-seo :Raport: Problemy polskiego e-commerce

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Ideo Force: Raport: Problemy polskiego e-commerce

Raport: Problemy polskiego e-commerce powstał w celu przedstawienia problemów z jakimi zmagają się obecnie sklepy internetowe w Polsce i jak sobie z nimi radzą. Analiza została oparta o wypowiedzi int...

Poleca: Polska Planeta SEO

View the full article

Na stronie docelowej niestety nie można skomentować. 

Nie łudziłem się na nic odkrywczego ale bardzo dawno nie widziałem tak źle napisanego raportu.

Od błędów typowo redakcyjnych ramka na stronie 15 - reklama koniec - ramki na stronie 16 poprzedzona infografiką, po całkowity brak analizy. Gdzie jakiekolwiek dane ilościowe czy jakościowe? Osoba zainteresowana raczej wniosków z tego raportu które mogłyby pomóc jej w jakiś decyzjach aby uniknąć problemów e-commerce. Na pewno ten raport nie zachęcił mnie do zainteresowania się pozostałą ofertą firmy

Chyba lepiej byłoby z tego raportu zrobić jakiś LP albo dwa niż takie coś.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Wszystko co jest na Planecie jest do filtrowania, bo tam zdaje się, że nie ma już moderacji; 80% całego contentu newsowego pochodzi z blogów korporacyjnych. Zamiast dyskutować o SEO, to do tego działu wpadają tematy typu "Jak zmienić nazwę fanpage?", "Google Ads dla laika" i instrukcja, jak dodać firmę go Google Maps.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

@paq ja wiem do czego jest to wykorzystywane i tu nie chodzi o jakąś wielką wartość merytoryczna ale jak to zostało zaprezentowane. Nawet tam trzeba się szanować. Zresztą moja krytyka miała raczej na celu zwrócenie autorom uwagi, że to był raczej strzał w stopę i nie zinteresują takim "raportem" nikogo. Widziałem jedno akapitowe posty, które były lepiej napisane

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności