Skocz do zawartości

Rzetelny kandydat na prezydenta...

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

a mi nie żal, sam chciał kandydowac to musiał sie z tym, liczyć:)

a poza tym wcale jest niegłupszy od Leppera... posłuchaj sobie jak nasz wice mówił 3 lata temu:P

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z https://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/articl...LYSTOK/61029013

l A jak Pan ocenia swoje szanse w wyborach?

- Na pewno wygram. Mam duże poparcie, ludzie do mnie przychodzą, pytają mnie o różne rzeczy. Wszyscy o mnie zabiegają. Mam już zaproszenie z Izby Przemysłowo-Handlowej na debatę wszystkich kandydatów. Pójdę tam i powiem, jak młodzież pije.

Ciekawe czy ludzie to robia dla jaj czy na serio? :D

P.S. °K° pisze sie "na pewno" :D

--

aa chyba ze tak ;>

a mi nie żal, sam chciał kandydowac to musiał sie z tym, liczyć:D

a poza tym wcale jest niegłupszy od Leppera... posłuchaj sobie jak nasz wice mówił 3 lata temu:P

wybacz, niektorzy nie sa na tyle inteligentni, zeby do konca przewidziec, jak zostana odebrane ich slowa; w szczegolnosci, kiedy sa chorzy...

a porownanie do Leppera jest nie na miejscu, bo to czlowiek w miare inteligentny, do tego szybko-uczacy sie.

to wszystko jest smutne po prostu... robienie sensacji i nasmiewanie sie z gorszych od siebie...

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Kontra

Chyba już ktoś się wystraszył :D

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Aż żałuję, że nie mieszkam z Białymstoku :D

A tak serio... sam miałem codzienny kontakt przez 10 lat z osobami niepełnosprawnimi zarówno intelektualnie, jak i fizycznie i wiem jaki jest to problem... żal mi Pana Krzysztofa, aczkolwiek myśle, że on nie wie do końca jaki szum jest... choć jestem skłonny założyć się, że on wygra te wybory.

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Miał miejsce napad na matkę kandydata, inwalidkę pierwszej grupy. Jak przyznaje Kononowicz, w związku z tym, że jest kandydatem na prezydenta miasta Białegostoku, w zaistniałej sytuacji musiał jechać on do Adama.

poważna sprawa

Adam jest postacią taką jak Wolf z Pulp Fiction - rozwiązuje problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności