Skocz do zawartości

Jak znaleźć wygasłe blogi / blog expired.

henryk5pio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jak w temacie. Szukam otwartych, darmowych platform blogowych z dostępnymi do przejęcia blogami, oraz jak je znaleźć, aby mieć pewność, że możemy je przejąć.

Dodatkowo, które platformy blogowe uważacie za warte zainteresowania?

wydaje mi się, że wordpress.com/medium/blogger są najbardziej godne zainteresowania.

1 godzinę temu, MaxPan napisał:

Wstaw jeszcze raz tego linka do firmy na literę e.... i zobaczysz co stanie się.....

Nie wiedziałem, że nie mogę wkleić linku do nich. I nie, nie jestem idiotą, który próbuje pozycjonować na forum o pozycjonowaniu. Serio, nikt raczej nie jest aż tak głupi.

28 minut temu, Aleksiejs napisał:

@MaxPan henryki1-4 już zbanowane? :D:D

Nie wiem, nie sprawdzałem. Czy możesz jednak coś podpowiedzieć w temacie?

nie jesteś pierwszy który szuka  podlinkowanych miejscówek za free :)

Na początek warto sprawdzić które platformy dają możliwość przejmowania zbanowanych, lub porzuconych blogów.

To np blogspot, altervista, czy jouwweb i parę innych

Najłatwiej znaleźć takie miejscówki tam gdzie właściciel wymaga logowania się co miesiąc, lub dwa ludzie porzucają lub są banowani.

Możesz też szukać spamerskich miejscówek po wszelkiego rodzaju witaminach na miękką fajkę czy podobnych produktach.

Jak je znajdziesz, najłatwiej po nitce do kłębka, znajdujesz miejscówki gdzie spamują spamerzy, a tam masz całe listy ich zaplecz. 

Cytat

Serio, nikt raczej nie jest aż tak głupi.

Bardzo dużo takich jest, serio i nie raczej.

Cytat

Czy możesz jednak coś podpowiedzieć w temacie?

Jest takie coś jak harwestowanie. Czyli wyciągnięcie z wyszukiwarki potrzebnych informacji przy pomocy zapytań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności