Skocz do zawartości

Ciekawostka

darek

Rekomendowane odpowiedzi

Google jak wiadomo "wolno" aktualizuje strony i linki, wiec mozna sie pobawic.

A MSN aktualizuje co chwilę... *

A Longhorn będzie aktualizować... :lol:

Pozdrawiam, J.

*- ale zapomina odświeżać :)

BETA MSN jest najszybszy w lapaniu linkow.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zakazany owoc smakuje najlepiej. :) Przejdź po stronach linkujących do m.in. Twoich serwisów.

Nie ma wymogu reklamowania wyłącznie stron, którymi 'pracujesz' na wagę.

Oczywiście wiesz, że jak dasz na tydzień całą moc na jakis serwis, to Twoje drastycznie polecą. :)

Nie. Nie drastycznie. Przez tydzień pewnie nawet nie drgną. Zakład? :) Po miesiącu może wrócą do pozycji sprzed tlb.

Piłem do jednej z ostrych dyskusji z Szymonem, ale biorąc pod uwagę nasze stosunki :) towarzyskie :) między nami raczej nie może być większych nieporozumien.

Ha! :lol:

Szy.

Zakazany owoc smakuje najlepiej. :) Przejdź po stronach linkujących do m.in. Twoich serwisów.

Nie ma wymogu reklamowania wyłącznie stron, którymi 'pracujesz' na wagę.

Oczywiście wiesz, że jak dasz na tydzień całą moc na jakis serwis, to Twoje drastycznie polecą. :)

Nie. Nie drastycznie. Przez tydzień pewnie nawet nie drgną. Zakład? :) Po miesiącu może wrócą do pozycji sprzed tlb.

Piłem do jednej z ostrych dyskusji z Szymonem, ale biorąc pod uwagę nasze stosunki :) towarzyskie :) między nami raczej nie może być większych nieporozumien.

Ha! :lol:

Szy.

Jeden moj serwis na bardzo konkurencyje slowo byl #1 na allinanchor z coop , ale tylko #4 w wynikach. Bez normalnych linkow jako glowne wsparcie nie ma szans na dobre pozycje.

Polska -> 4 rano .... ide spac...... Dobranoc !!

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

To miałem na myśli, stary MSN jak był martwy tak jest, Inktomi to przy Becie parodia. :)

Moze wogole wszyscy sie postaramy, aby to forum bylo wysoko na slowo SEO. Kazdy uzyje swoich technik?

No to ja zacznę pozycjonowanie tej podstrony pod słowo "pozycjonowanie" w P.S., ktoś mi pomoże? :)))

Pozdrawiam, J.

P.S. pozycjonowanie, koszenie trawników, mycie zębów, pozycjonowanie w wyszukiwarkach, noclegi na gołej ziemi, wyprowadzanie psów, ala ma kota, pozycjonowanie najlepsze naświecie, wróżby z fusów, sado-maso, pozycjonowanie w kioskach ruchu, syzyfowe prace, gify, tapety, tapetowanie, malowanie, pozycjonowanie, dzikie zwierzeta, herbatka z kopru włoskiego, golenie, strzyżenie, pozycjonowanie włosów na głowie, kopanie leżącego, higiena intymna, super doskonałe pozycjonowanie, extra super pozycjonowanie, ale fajnie mi się pozycjonuje, nr 1 w google, naprawa budzików, wymiana baterii w google, pozycjonowanie, hodowla trzody, pozycjonowanie mamy, taty, siostry, brata, produkcja serów, ostrzenie ołówków, nadziewanie indyków, pozycjonowanie misiów uszatków - to cytat z posta na forum zero3, ROZBROIŁEŚ MNIE, stary ;)))

To miałem na myśli, stary MSN jak był martwy tak jest, Inktomi to przy Becie parodia. :lol:

Moze wogole wszyscy sie postaramy, aby to forum bylo wysoko na slowo SEO. Kazdy uzyje swoich technik?

No to ja zacznę pozycjonowanie tej podstrony pod słowo "pozycjonowanie" w P.S., ktoś mi pomoże? :)))

Pozdrawiam, J.

.S. pozycjonowanie, koszenie trawników, mycie zębów, pozycjonowanie w wyszukiwarkach, noclegi na gołej ziemi, wyprowadzanie psów, ala ma kota, pozycjonowanie najlepsze naświecie, wróżby z fusów, sado-maso, pozycjonowanie w kioskach ruchu, syzyfowe prace, gify, tapety, tapetowanie, malowanie, pozycjonowanie, dzikie zwierzeta, herbatka z kopru włoskiego, golenie, strzyżenie, pozycjonowanie włosów na głowie, kopanie leżącego, higiena intymna, super doskonałe pozycjonowanie, extra super pozycjonowanie, ale fajnie mi się pozycjonuje, nr 1 w google, naprawa budzików, wymiana baterii w google, pozycjonowanie, hodowla trzody, pozycjonowanie mamy, taty, siostry, brata, produkcja serów, ostrzenie ołówków, nadziewanie indyków, pozycjonowanie misiów uszatków - to cytat z posta na forum zero3, ROZBROIŁEŚ MNIE, stary :)))

Co to za Twor ??? Ten tekst ?

Co to za Twor ??? Ten tekst ?

PSSST, nie zdradzaj supertajnych metod pozycjonowania, usuń z cytatu! :)))

To fragment postu zero3, jak się śmialiśmy z jakiegoś bardzo laickiego pytania. :)

Pozdrawiam, 3majcie się, J. :)

P.S. Optymalizacja.com nie jest pod SEO pod żadnym sensownym miejscem. Trochę bez sensu ten anchortext do testu, o ile dobrze przeczytałem...

Gorzej jak Michałowi transferu przysporzę za dużego...? :>
Napiszemy blokade lub przekierowanie dla ludzikow z Google dla slowa "SEO" ;]

Nie ma sie o co martwic. :lol:

Dla testu moze i byc 50 GB miesiecznie z forum. W grudniu bylo 15 GB i w styczniu mysle, ze i tak bedzie duzo wiecej.

Forum jest co prawda przez Michała już promowane, ale może to i dobrze, przyda się.

Ale jest promowane na haslo pozycjonowanie, i to tylko 20% mojej wagi, ktora jest niczym przy Twojej, ale dla wiekszosci jest i tak spora. :)

Stało się. Całą.

Stworze, zaraz nowy dzial "SEO - Search Engine Optimization" i moze lepiej tam bedzie to skierowac.....

....hmmmm.... moze poczekam do jutra rana (u mnie), czyli do 1 po poludniu w Polsce na Wasze zdanie.

Jezeli nie nowy dzial, to w tytule dodam SEO. :) bedzie latwiej

Co do reszty tego co mialem do napisania to Szy i Webcenter juz chyba wszystko za mnie napisali, wiec

jezu (fajnie wyglada bez polskich liter) potraktuj to co bylo napisane jakoby to wyszlo ode mnie rowniez. :)

Polska -> 4 rano .... ide spac...... Dobranoc !!

U mnie w tej chwili jest prawie polnoc i ja tez musze isc spac, bo wstaje baaaardzo wczesnie rano. :)

Stworze, zaraz nowy dzial "SEO - Search Engine Optimization" i moze lepiej tam bedzie to skierowac.....

- A dlaczego nie pod "pozycjonowanie" dla top-2? :)

(...) Szy i Webcenter juz chyba wszystko za mnie napisali, wiec jezu (fajnie wyglada bez polskich liter) (...)

- Okay, ale zapamiętaj: dla przyjaciół Misiu. :)

Dobranoc, zasiedziałem się. :)

Pozdrawiam, J.

- A dlaczego nie pod "pozycjonowanie" dla top-2? :lol:

SEO jest trudniejsze i bardziej konkurencyjne, apozycjonowanie to blachostka :)

hej! ja zwsze bylem misiu.... :)

a pozatym idz spac, bo juz w Polsce prawie 6 rano.

- A dlaczego nie pod "pozycjonowanie" dla top-2? :)
SEO jest trudniejsze i bardziej konkurencyjne, apozycjonowanie to blachostka ;)

Pięknie... Ale prawie nikt się pod "seo" w Polsce nie promuje. Bo Polak nie szuka "seo" tylko "pozycjonowania". Z resztą, nieważne. ;)

hej! ja zwsze bylem misiu.... ;)

Jezu dla przyjaciół, Misiu! ;)))

Pozdrawiam, J.

W polskich wynikach forum na 15-tym miejscu pod "seo". Było pod ok. 70. Szy, ciągle widzę Twoje linki w stopkach (opóźnienie, czy niepełna waga?).

Jestem bardzo ciekaw dalszego przebiegu. Zapewne, należałoby zrobić młodą stronę testową (pozycjonowaną starymi sposobami) i opanować słabsze hasło. Wyniki mogą być zaskakujące.

Można byłoby wtedy sprawdzić, czy sandbox dotyczy fraz, czy całej strony. I jak długo strona się utrzymuje. Beta MSN chwilę nie czyści linków.

Pozdrawiam, J.

W polskich wynikach forum na 15-tym miejscu pod "seo". Było pod ok. 70. Szy, ciągle widzę Twoje linki w stopkach (opóźnienie, czy niepełna waga?).

Działanie sieci. Normalne. Moje linki mogą jeszcze kilka dni się pojawiać. A na 'SEO' przekazane jest wszystko.

Jestem bardzo ciekaw dalszego przebiegu. Zapewne, należałoby zrobić młodą stronę testową (pozycjonowaną starymi sposobami) i opanować słabsze hasło. Wyniki mogą być zaskakujące.

Poczekaj, po pierwsze. To nie może stać się w dzień. A i tydzień pewnie nie wystarczy.

Można byłoby wtedy sprawdzić, czy sandbox dotyczy fraz, czy całej strony. I jak długo strona się utrzymuje. Beta MSN chwilę nie czyści linków.

Sądzisz że sandbox? Chyba nie. Po prostu słów 'seo' nie tylko w naszym znaczeniu, ale chociażby po japońsku, jest dużo. Bardzo dużo.

Cierpliwości.

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności