Skocz do zawartości

Ciekawostka

darek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i właśnie zauważyłem że #1 w polskich wynikach Google.

Można już zdjąć linki. :)

Pozdrawiam, J.

P.S. A teraz jak wpiszesz popularne MOJE frazy to wyskakuje mój adres i "Strefa.pl - zablokowano z powodu przekroczenia limitu transferu", graaargh! :/

Sprawdzałem jak to piękne forum stoi na świecie pod hasłem SEO i w drugiej setce przeczytałem:

"W odpowiedzi na skargi, które otrzymywaliśmy w związku z Digital Millennium Copyright Act, usunęliśmy 1 rezultat(ów) z tej strony. Jeśli sobie życzysz, możesz przeczytać skargę DMCA związaną z usuniętymi rezultatami." (przeczytaj) Oczywiście, nie dotyczy to tego forum.

Pierwszy raz się z tym spotkałem.

BTW, w/g mojego DC forum nie ma w pierwszej trzysetce, a w polskich wynikach na drugim miejscu. Allinanchor nadal pierwsze na świecie.

Pozdrawiam, J.

Hm, to co, jednak za wysokie progi? To kiedy to realnie jest sens testować?

Trudno jeszcze cokolwiek powiedziec, bo to zaledwie kilka dni. Efekt powinien sie pojawic jakis za tydzien, tak przynajmniej mi sie wydaje.

bo może szkoda wagi.

To jest Twoja waga i tylko Ty mozesz stwierdzic, czy szkoda jej czy nie.

Widac juz teraz jednak, ze efekt jakis jest i bedzie, bo w koncu przedwczoraj forum sie pojawilo i to w google.com, ale na stabilizacje i wyzsza pozycje to potrzeba duzo wiecej czasu, wiec moze i szkoda tej wagi, bo taka waga to cenna rzecz.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności