Skocz do zawartości

Ciekawostka

darek

Rekomendowane odpowiedzi

Backlinks (MSN Beta): 2993

... więc raczej sporo brakuje. Hm?

Zapomnialem o tym.

Wedle beta.search.msn.com linkow jest 1-10 of 28,326 containing link:https://www.forum.optymalizacja.com/ -site:optymalizacja.com , bez wewnetrznych.

Wczesniej bylo kolo 4000, wiec ponad 20 000 z anchorem seo juz jest, a googlebot ostatnio jest dosc powolny, wiec to tym bardziej moze zajac duzo wiecej czasu.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Backlinks (MSN Beta): 2993

... więc raczej sporo brakuje. Hm?

Zapomnialem o tym.

Wedle beta.search.msn.com linkow jest 1-10 of 28,326 containing link:https://www.forum.optymalizacja.com/ -site:optymalizacja.com , bez wewnetrznych.

Wczesniej bylo kolo 4000, wiec ponad 20 000 z anchorem seo juz jest, a googlebot ostatnio jest dosc powolny, wiec to tym bardziej moze zajac duzo wiecej czasu.

MSN: link:forum.optymalizacja.com -site:optymalizacja.com

1-10 of 60,967 containing link:forum.optymalizacja.com -site:optymalizacja.com

Google: allinanchor:seo - miejsce 32, seo - miejsce 400-500.

Trochę linków poprzybywało, ale to także Twoje linki, Michał. Jednak na razie skończyła mi się cierpliwość :/, do pracy trzeba się wziąć... Znacznie zmniejszyłem priorytet...

Szy.

Trochę linków poprzybywało, ale to także Twoje linki, Michał. Jednak na razie skończyła mi się cierpliwość :/, do pracy trzeba się wziąć... Znacznie zmniejszyłem priorytet...

I bardzo dobrze zrobiles, bo naprawde szkoda takiej wagi na test... :)

moim zdaniem to nie był test tylko pokazanie piórek.

każda metoda jest dobra.

:))), kolego Thant, ja jeszcze złamanego grosza nie wziąłem za pozycjonowanie 'na zewnątrz' i wcale grosza tego nie szukam.

Do ewentualnych zapytań pochodzę cholernie ostrożnie, mimo że wiem, że duża większość leży w zasięgu moich 'możliwości technicznych'. A jednak nie mam na pozycjonowanie dla pieniędzy czasu i... ochoty.

Mnie naprawdę ciekawiło, ile taka waga może. Okazało się na 'seo' i tak krótki okres czasu to dużo za mało. Wiec w tej chwili bawię się drugim testem, już tylko polskim. I znowu, grosza z tego nie będę miał, w przeciwieństwie do znajomego właściciela promowanego serwisu - mam nadzieję!

Bawią mnie Twoje przytyki i... niech tak zostanie :).

Zdrowie :),

Szy.

moim zdaniem to nie był test tylko pokazanie piórek.

każda metoda jest dobra.

:lol:)), kolego Thant, ja jeszcze złamanego grosza nie wziąłem za pozycjonowanie 'na zewnątrz' i wcale grosza tego nie szukam.

Do ewentualnych zapytań pochodzę cholernie ostrożnie, mimo że wiem, że duża większość leży w zasięgu moich 'możliwości technicznych'. A jednak nie mam na pozycjonowanie dla pieniędzy czasu i... ochoty.

Mnie naprawdę ciekawiło, ile taka waga może. Okazało się na 'seo' i tak krótki okres czasu to dużo za mało. Wiec w tej chwili bawię się drugim testem, już tylko polskim. I znowu, grosza z tego nie będę miał, w przeciwieństwie do znajomego właściciela promowanego serwisu - mam nadzieję!

Bawią mnie Twoje przytyki i... niech tak zostanie :).

Zdrowie :),

Szy.

Ależ szanowny SZY. (szu)

Pokazywać piórka można nie tylko potencjalnym oferentom, człowiek to zwierze stadne które często bardzo lubi jak sie je podziwia. Słowo lider... autorytet... też ma swoją wymowę. (polecam film show)

PS. z ciekowości, jaki masz wózek ?

linki ze stopki...

Ależ szanowny SZY. (szu)

Pokazywać piórka można nie tylko potencjalnym oferentom, człowiek to zwierze stadne które często bardzo lubi jak sie je podziwia. Słowo lider... autorytet... też ma swoją wymowę.  (polecam film show)

Mam propozycję :). O osobiste żale, sceny zazdrości czy też moją analizę psychologiczną poproszę na PM, oke? Nie wiem do czego zmierzasz, ale Twój powyższy ton jest dla mnie kompletnie żałosny i niezrozumiały. Nie musisz przecież czytać tego co piszę i cierpieć katusze, bo na forum znowu pojawił się zielony awatar.

Autorytetami są dla mnie ci, którzy nie tysiącami głupich automatycznych linków doszli do numeru jeden w Google, ale własnymi ciekawymi testami i własną konsekwentną pracą - w takich Piotrkach, Michałach, Kilbilach, Grafach, Jeżach, Łebcenterach, innych magikach.

Ale jeśli chcesz widzieć go we mnie? Proszę, stary, nawet złożę zamaszysty podpis na Twojej klacie i zatańczę dla Ciebie psychodeliczne transowe solo przy świecach. Tylko, do cholery, nie zastanowiłeś się, kogo to tu interesuje...?

Domyślam się, że pytasz o samochód? :) Otóż wy-ma-rzo-ny, choć niestety, obecnie w stanie szkody całkowitej, no i szukam chętnego na wrak. Reflektujesz?

Czy może chciałbyś sobie przedłużyć?

Szy.

Thant, zejdź z Szymona. Faktycznie, może test i wyglądał nieco spam... Eee... Szpanersko, a Szymon dał się nam odrobinkę podpuścić ;), ale staraliśmy się odpowiedzieć sobie na bardzo podstatowe pytanie, dotyczące słuszności teorii (którą głoszę tutaj m.in. ja) o naturalnym cyklu życia serwisu i możliwościach niszczenia wrogich stron.

Przytyki nie są na miejscu.

Mam nadzieję że test dla "lżejszego" hasła przyniesie odpowiedź a Szymon nie poniósł znacznych strat przez przeniesienie swojej wagi na to forum.

nawet złożę zamaszysty podpis na Twojej klacie i zatańczę dla Ciebie psychodeliczne transowe solo przy świecach. Tylko, do cholery, nie zastanowiłeś się, kogo to tu interesuje...?

O tak, Szymon, zrób to dla mnie, mrrr, no i załóż obcisłe lycrowe bokserki... :)))

Pozdrawiam, J.

Ależ szanowny SZY. (szu)

Pokazywać piórka można nie tylko potencjalnym oferentom, człowiek to zwierze stadne które często bardzo lubi jak sie je podziwia. Słowo lider... autorytet... też ma swoją wymowę.  (polecam film show)

Mam propozycję :lol:. O osobiste żale, sceny zazdrości czy też moją analizę psychologiczną poproszę na PM, oke? Nie wiem do czego zmierzasz, ale Twój powyższy ton jest dla mnie kompletnie żałosny i niezrozumiały. Nie musisz przecież czytać tego co piszę i cierpieć katusze, bo na forum znowu pojawił się zielony awatar.

Autorytetami są dla mnie ci, którzy nie tysiącami głupich automatycznych linków doszli do numeru jeden w Google, ale własnymi ciekawymi testami i własną konsekwentną pracą - w takich Piotrkach, Michałach, Kilbilach, Grafach, Jeżach, Łebcenterach, innych magikach.

Ale jeśli chcesz widzieć go we mnie? Proszę, stary, nawet złożę zamaszysty podpis na Twojej klacie i zatańczę dla Ciebie psychodeliczne transowe solo przy świecach. Tylko, do cholery, nie zastanowiłeś się, kogo to tu interesuje...?

Domyślam się, że pytasz o samochód? :) Otóż wy-ma-rzo-ny, choć niestety, obecnie w stanie szkody całkowitej, no i szukam chętnego na wrak. Reflektujesz?

Czy może chciałbyś sobie przedłużyć?

Szy.

Nie powinieneś odbierać tego aż tak personalnie, Szy. Postuluje o przeniesienie wątków pobocznych do działu pogaduszki albo trash (warto by powstał). Nie będę twej odpowiedzi dzielił, odpowiem po koleji hurtem. Żalu do Ciebie nie mam, nie zazdroszczę Ci niczego, ton nie był żałosny, lecz humorystyczny i raczej zrozumiały. Wole kobiety. Co do wymienionych osób - masz rację. Podczas treningu jak któryś z moich kolegów z klubu strzeli super bramkę, a potem się wozi, to mówimy wyłącz ten wózek. Nie chcę jakiegoś wraka zza oceanu.

Wyluzuj trochę, szu. :)

EOT.

linki ze stopki...

• 1 miesiąc temu...

Wracajac do tematu :(

dzisiaj, czyli dla Was wczoraj, zauwazylem forum na pozycji 15 w google.com z IP z USA na haslo seo

Nie rozumiem google, ale w koncu zrozumiem, bo linki zostaly sciagniete juz ponad miesiac temu, a tu nagle dzisiaj taka niespodzianka :D

Nie rozumiem google

Michał, to kto ma rozumieć... :>

Mam prośbę, mógłbyś takie rzeczy zachowywać dla siebie? Bo się normalnie człowiekowi ODECHCIEWA :))).

Po co tracić czas i wzrok marnować, skoro to BYDLĘ i tak zrobi co chce i to w taki sposób, że... jak wyżej. Ech.

:|

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności