Skocz do zawartości

Przeciągający się problem z ADWORDS !

zibipl

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Stworzyłem konto zaraz potem wpłaciłem przelewem 200 zł dotarły 1 listopada mam 4 kampanie brak błędów grupy reklamowe też pozakładane każda ma ustawione osobny CPC i też żadna niema błędów dodam że reklamuje normalne produkty żadna erotyka żaden hazard.

I co ?

Właśnie nic ani jedna reklama się nie wyświetla !

Pisałem prosiłem i cisza raz dostałem standardowa listę odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania które nic oczywiście nie dały !

Zbliża się czas świąt czyli największe obroty i taki wałek !

Miałem poprzednio inne konto którego nie używałem już jakiś czas i pozostały na nim środki 80 zł ale machnąłem ręką założyłem nowe bo nie działało to samo niewyświetlany się reklamy założyłem nowe wpłaciłem stworzyłem nowe kampanie i co i to samo !!

Doradźcie co mam zrobić bo ja już nie wiem co zrobić 

Pozdrawiam

Zbyszek

Miałem poprzednio inne konto którego nie używałem już jakiś czas i pozostały na nim środki 80 zł...

A jeszcze wcześniej ile miałeś kont ?.... Bądź co bądź Twój problem rozwiąże tylko kontakt z google - jakikolwiek by on nie był - tylko google odblokuje Ci konto na które wpłaciłeś 200 zł.

Hmm w sumie 3

1. używałem rok temu ( zostały środki ale jak teraz chciałem zrobić nowa kampanie to nie wyświetlało się )

2. założyłem miesiąc temu ale wybrałem formę płatności kartę i po tym jak mi jej nie zaakceptowało to założyłem

3. konto nr 3 wybrałem formę płatności przelew i nic kurde kasa wpłacona i wszystko stoi

Narzędzia do analizy coś będą wpisuje obojętnie jakie słowa kluczowe i dostaje komunikat ze takiego niema …

Gdyby chociaż łaskawie odpisali będzie gotowe za 2 tygodnie to ok. ale jest cisza nawet odmowy niema nic.

Właśnie przetestowałem lupką jak poradziliście i dostaje komunikat :

Wyrażenie kluczowe aktualnie nie powoduje wyświetlania żadnej z Twoich reklam.

Ten komunikat jest wyświetlany, jeśli słowo lub wyrażenie kluczowe:

• Znajduje się we wstrzymanej lub usuniętej grupie reklam albo kampanii.

• Jest rzadko stosowana w wyszukiwanych zapytaniach. (W takim przypadku reklama zacznie być wkrótce wyświetlana w wynikach wyszukiwania tego słowa kluczowego. Nie trzeba niczego robić.)

1. kampania i grupa są aktywne

2. słowa kluczowe są chodliwe bo nawet na boksach wp i Onet szybko kasa zlatuje – więc odpada nawet dla testu dawałem mocne kluczce i też tosamo

Co radzicie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności