Skocz do zawartości

Dziwny telefon z ONET

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zadzwoniła przemila pani z onet z zapytaniem czy bedziemy nadal korzystali z boksów reklamowych (przestalismy z nich korzystac gdy skonczyly sie fundusze na nie przeznaczone jakis miesiac temu).

Na pytanie dlaczego pada pytania odpowiedziano, iż jest to robione w celach statytystycznych ????

Fakt na haslo ktore bylo dane jako do wyswietlania boksów strona jest na 3 pozycji i teraz sie zastanawiam czy spadnie czy nie. ???

nie wiem czy dobrze odpowiedzialem ze byc moze tak pod koniec roku ale moze qrde chcieli dać mi jakąś promocje (znizke). Czy ktos mial podobne sytuacje???

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

a ja kiedyś zarejestrowałem się w OnetKonteks, było to jakieś 3 miesiące temu, zaproponowali mi bodajże 40% . Dziś dostałem maila:

...,,Dzień dobry,

Dziękujemy za przyłączenie Państwa witryny do systemu OnetKontekst.

Po ponownym przejrzeniu Państwa strony internetowej proponujemy

wynagrodzenie w wysokości 45% od przychodu brutto z emisji boksów."...

Chyba coś z kasą krucho u nich :D

• 2 tygodnie później...

ja myślę że to jest pozyskanie klientów wszelkimi dostępnymi sposobami. Najpierw należy zacząć od podstaw czyli od poprawienia szukajki lub podbnie jak interia przejście na Google, co jak mi nie najlepiej się podoba bo takie portale powinny mieć fundusze na w miarę dobrą wyszukiwarkę.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

onet jest dla mnie nie zrozumialy jak dla wielu

ale mam tez przypadek iz strona jedna na ta sama fraze jest 3 (wczesniej byly boksy, dodanie do katalogu itp)

druga strona nie dodana do szukajki, nie dodana do katalogu, brak boksów na ta sama fraze jest 8 ???

trzecia strona byla 15 (tak jak druga nic nie robione pod kontem onet) - teraz gdzies znikla moze jest okolo 30 ale nei che mi sie patrzec

BANERY REKLAMOWE

racja gdyby mi powiedziano ze chca zaproponowac jakas promocje na boksy ale na pytanie po co ten telefon pani sie zagubila i takjaby na predce padla odpwoeidz ze to w celach statystycznych

czyzby prognozowali sobie wplywy jakie beda mieli aby sprzedac sie drozej czy co ???

na razie strona jest na tych samych pozycjach a boksow nie kupilem zobaczymy co bedzie pozniej :)

BANERY REKLAMOWE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności