Skocz do zawartości

150-170 klikniec i 3-4 $ czy też tak macie?

tomaroc

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie wywalam filtry na pare dni

]a ja na razie nie bo niektózy są zadowoleni z filtrowania

Hhehe, dość odważna opinia K.

on ma dzisiaj zły humor ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jednym spada innym rosnie tym razem zalapalem sie do tych drugich :D

Dokładnie u mnie rowniez rosnie choć mam zablokowanych b. duzo stron - nie z uwagi na kiepskie stawki ale z uwagi na dobro odwiedzajacych moj serwis.

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

Jednym spada drugim rośnie (nam spada google świentuje kolejny wzrost zysków :/ )

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

to jest chwilowy wzrost . spadnie. przereobialiś my to tu wiele razy.

byc moze. ale przegladajac statystyki z poprzedniego miesiaca zauwazylem dokladnie taka sama tendencje. w okolicach 5-10 pazdziernika byl spadek CPC o ponad polowe, a nastepnie wzrost do stalej wartosci

missy

Przyznam, że na przełomie września i października mój CPC spadł (mimo braku jakichkolwiek innych zmian) do poziomu mniej wiecej 25-33% poprzedniej wartości.

I... tak się utrzymuje niestety. Zaczynam się godzić powoli z myślą, że z pomocą adsensa to bogaty już nie będę :blink: A kwoty byłyby już bardzo ładne - niestety... Nie wiem czy to ten "smart-pricing" czy inne diabelstwo - tak czy inaczej z identycznych praktycznie reklam dostaję mniej niż 1/3 kasy.

A może zupełnym przypadkiem ktoś tak miał i jakoś to zmienił? Pisanie do googla w moim przypadku (czego się oczywiście spodziewałem) zaskutkowało dwukrotnym wykładem na temat od czego to zależą moje zarobki w adsense, oraz jak to zdecydowanie mogę je poprawić korzystając z porad optymalizacyjnych :pisze:

Z pozytywnych informacji - udało mi się też w międzyczasie wykręcić z bana. Przez moment moje zdanie, że Google wyrzuca tylko oszukujących było zagrożone, ale potem okazało się, że jednak jak ktoś nie naklikuje to go nie wyrzucają - może tylko nerwowych mają pracowników :) W każdym razie mogę potwierdzić, że da się odzyskać konto.

W każdym razie mogę potwierdzić, że da się odzyskać konto.

co znaczy da sie odzysakć?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności