Skocz do zawartości

150-170 klikniec i 3-4 $ czy też tak macie?

tomaroc

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa - jeden przez formularz odwołania i jeszcze coś mi się tam przypomniało to wysłałem przez zwykły formularz kontaktu - oni odesłali, że coś tam sprawdzają i drugiego, że jednak to nie była moja wina (co oczywiście jest prawdą). Całość trwała 7 dni.

Nawiasem mówiąc w tym czasie na szerszą skalę potestowałem adkonteksta ;) Rano całkiem nieźle ciągnie - CPC nawet koło 30 groszy miałem czasami przy 30 klikach - ale w przekroju dnia wychodziło 13 groszy - co i tak nie jest takim złym wynikiem. eCPM też nawet wychodził. Jest to z mojego punktu widzenia pewna alternatywa.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Całość trwała 7 dni.

No prosze

Czy to te "głowne" konto czy zony ?

Dlaczego je straciłes? Jakie dowody przedstawiłes?

Pamietam ze były cyrki bo jak tylk ouruchomiles rekalmy na jednej ze stron to ci jakis robot klepal w reklamy to to??

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Raczej nie - tamto naklepywanie było dawno temu i od tego czasu reklam tam nie mam. Konto mam w sumie jedno (kiedyś faktycznie "załatwiałem" z Guglem zmianę danych na dane żony) więc to jego właśnie dotyczyło.

Straciłem z powodu rzekomego naklikiwania. Jedyne co podałem to link do statystyk i logów na home.pl - dodatkowo opisałem także tą sytuację z naklikiwaniem na tamtej stronie - napisałem, że zdjąłem wtedy reklamy "w trosce o dobro reklamodawców" (i swoje) ;) Ale generalnie starałem się wyważyć między wazeliniarstwem i domaganiem się swoich racji.

no ja dokładam 2 grosze..

na ta chwile staty na oko z dwóch moich stronek:

pierwsza klików 375 crt około 4,5 %

druga klików 25 crt około 0,35 %

przychód ten sam na każdym serwisie porównywalny do twojego

jakie problem ?

według mnie tematyka

a tak poza tym żadna stron to nie forum obie maja porównywalną ilość uniq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności