Skocz do zawartości

Super Spam ;))) Coś dla ludzi żadnych kasy

sid1972

Rekomendowane odpowiedzi

Dear Sir/Madam,

My name is Ahmed Abdalla, Director and Board Member,Transparency International ,Kenya. I got your email address from the web directory so I decided to contact you.

We are interested in diverting some funds currently floating in the suspense account of the federal pay office to your account as soon as possible.

Source of the funds are:

During the Arap Moi's government, governments officials awarded contracts to their own companies, these contracts were grossly over invoiced. Now the present government set up contract review panel to settle those owed outstanding amount. My colleagues and I have identified a huge amount totaling US$ 370m (Three hundred and seventy million us dollars) oversea .

We would want US$43.8m (Forty three million Eight Hundred Thousand) dollars out this money oversea transferred to your account because we are not eligible to operate foreign account, and I have been mandated to search for a partner abroad. We really want this transfer made as soon as possible before the government, who have started refunding money from Moi's foreign accounts track this money.We will be offering 20% for your assistance.

If you would want to proceed with this transaction please reply with your name and phone number to(abdallaa123@netscape.net) and if you do not accept my offer please treat with utmost confidentiality.

For more information check and browse carefully all the links in the website below.

link usunięty dla waszego bezpieczeństwa

Best Regards,

Ahmed Abdalla,

Director & Board Member, Transparency International,

Kenya.

Mam kolekcję 150 takich maili :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Do mnie już król PituPitu pisał i Prezydent Bugawe

ostatnio jakoś mniej bo niechciałem przyjąć przelewu był za mały szkoda mi konta było :);)

A swoją drogą to mają zacięcie do takiego śmiecenia

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

To nie jest takie śmieszne... Gdzieś mi wpadła w ręce informacja (nie wiem czy prawdziwa), że 1/3 PKB jednego z krajów trzeciego świata generowana jest przez tego typu oszustwa. Nie zdziwiłbym się gdyby to była prawda.

Pozdrawiam, J.

Ja nie mam żadnego filtra antyspamowego (tzn. mam wyłączony) i dochodzi do mnie wszystko poza e-mailami z tego forum.

E tam jakieś przelewy. Ja to już nie raz wygrałem 10000000...... $ na jakiejś loterii. Może jeszcze były inne ciekawe "oferty" ale jak zobacze tytul to od razu je usuwam (z kosza również). Niedawno przez przypadek usunąłbym e-maila od rodziny z Niemiec, jak zobaczyłem adres z końcówką .de.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

jak chcecie to moge Wam podac namiary na

trzy firmy sprzedajace tabletki na potencje...

nie mowie ze bycie mieli problemy...

ale zawsze moze sie przydac :lol:

co do spamu takiego jak powyzej to na konto,

ktorego uzywam do rejestracji w katalogach

przychodzi 10 takich listow dziennie...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Dear Sir/Madam,  

My name is Ahmed Abdalla, Director and Board Member,Transparency International ,Kenya. I got your email address from the web directory so I decided to contact you.

legendarny już nigeryjski łącznik, więcej info tutaj

Czy ten email to spam? Odwołują sie do przepisów, ale sam nie wiem.

hmm, jak dla mnie nie wygląda to na SPAM nie chcą ci nic sprzedać co nie :(

ale wiadomo jak jest :D

AirMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności